Condoom.nl

3 Bram in de Buurt condooms gratis bij een besteding vanaf €20 (afgelopen)

Bram in de Buurt - SLAM! Condooms

In samenwerking met Bram in de Buurt - SLAM! heeft Condoom.nl condooms ontwikkeld. Het doel van de samenwerking is om jongeren bewust te maken van de gevolgen van onveilige seks. Ieder jaar worden er nog duizenden jongeren besmet met een soa. SLAM! en Condoom.nl willen dit voorkomen door jongeren bewust te maken en te stimuleren om het veilig te doen. Het condoom die is ontworpen wordt gratis weg gegeven en als gratis geschenk toegevoegd aan bestellingen. Aangezien Bram een grote invloed heeft op jongeren is hij de geschikte personen voor het stimuleren van het gebruik van een condoom. 

Bram in de Buurt condoom 

Natuurlijk is de Bram in de Buurt condoom ook los te bestellen. Bij Condoom.nl kan je de condoom met het exclusieve condoom hoesje per 3 of per 10 stuks bestellen. Voor 3 stuks betaal je slechts €3.99 en voor 10 stuks €9.95. Naast de Bram in de Buurt condoom kan je bij Condoom.nl ook terecht voor een groot aanbod aan condooms, glijmiddel en sextoys. Alle bestellingen worden gratis, discreet en anoniem verzonden. 

Een eigen condoomhoesje ontwerpen? 

Bestel nu uw condoomhoesjes met uw eigen ontwerp bij Condoom.nl. U kunt het design zelf maken, waardoor de condoomhoesjes volledig aansluiten bij uw merk of evenement. Een condoomhoesje met een mooi en opvallend design trekt de aandacht en is ook zeer nuttig voor de juiste doelgroep. Het condoomhoesje is geschikt voor één condoom. Het condoomhoesje wordt standaard gemaakt van lichtglazend karton. Bekijk onze eerder samenwerkingen met bijvoorbeeld Intents Festival en de GGD ter inspiratie. 

3 Bram in de Buurt condooms gratis bij een besteding vanaf €20 (afgelopen)


  • Copyright © 2021 Condoom.nl