Condoom.nl

Condoom.nl - Mensenming GRATIS SLAM! pakket vanaf €20,- (verlopen)

Mensenmening condoom 

Natuurlijk is het Mensenmening condoom ook los te bestellen. Bij Condoom.nl kun je het condoom met het exclusieve hoesje per 3 of per 10 stuks bestellen. Voor 3 stuks betaal je slechts €3.99 en voor 10 stuks €9.95. Naast het Mensenmening condoom kun je bij Condoom.nl ook terecht voor een groot aanbod aan condooms, glijmiddel en sextoys. Alle bestellingen worden gratis, discreet en anoniem verzonden. 


Nu een Gratis Slam Valentijnspakket

Bestel je favoriete condooms bij Condoom.nl en ontvang nu een gratis Valentijnspakket om jouw valentijn te verleiden. Bij besteding van maar € 20 krijgt je het pakket helemaal gratis t.w. € 15:

Een eigen condoomhoesje ontwerpen? 

Bestel nu uw condoomhoesjes met uw eigen ontwerp bij Condoom.nl. U kunt het design zelf maken, waardoor de condoomhoesjes volledig aansluiten bij uw merk of evenement. Een condoomhoesje met een mooi en opvallend design trekt de aandacht en is ook zeer nuttig voor de juiste doelgroep. Het condoomhoesje is geschikt voor één condoom. Het condoomhoesje wordt standaard gemaakt van lichtglazend karton. Bekijk onze eerder samenwerkingen met bijvoorbeeld Intents Festival en de GGD ter inspiratie.   • Copyright © 2020 Condoom.nl