Condoom.nl

GRATIS condooms en penismeter

Condoom.nl condooms

Met trots lanceerden we ons eigen Condoom.nl condoom. Bied de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Deze anatomisch gevormde condooms zijn gemaakt van natuurlatex en zijn geur- en smaakloos. Het condoom is voorzien van glijmiddel.

Condoom.nl penismeter

Om de juiste condoommaat te kiezen, moet je verschillende stappen doorlopen. Dit is erg belangrijk, want als je eenmaal het perfecte condoom hebt gekozen, zul je merken dat er geen nadeel is aan seks met een condoom. 

Naast het voorkomen van zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen, kan het juiste condoom ook zorgen voor betere en spannendere seks! Er zijn enkele condooms die seks interessanter maken, zoals condooms met ribbels en / of noppen en condooms die het vrouwelijk orgasme versterken.

Welke maat condoom heb ik?

Wist je dat de maat van het condoom afhangt van de omtrek van de penis, niet de lengte die veel mensen denken! Bij het bepalen van de maat is de lengte niet zo belangrijk. Met de penismeter van Condoom.nl bepaal je gemakkelijk je maat! Een condoom met de juiste maat helpt om comfortabeler en veiliger te zijn. Als je condooms vervelend vindt, kan het zijn dat je de verkeerde maat hebt! Als je hier nu meer over wilt lezen, dan vertellen we je er alles over in onze blog!


Lees meer »
  • Copyright © 2021 Condoom.nl