Condoom.nl

Week van de Anticonceptie

Over de hele wereld zijn er bijna het hele jaar door elke dag speciale evenementen, mensen, ziekten of activiteiten. We weten allemaal van Moederdag, Dierendag of Valentijnsdag. Maar wat weet je nu over Internationale dag van anticonceptie?

Internationale dag van anticonceptie

De beste anticonceptiepil is aspirine. Als je het tussen je knieën legt, raak je nooit zwanger. Dit is natuurlijk niet de verstandigste suggestie, maar er zit een kern van waarheid in.

Sinds 2007 wordt elk jaar Wereldanticonceptie Dag gehouden op 26 september, geïnitieerd door een internationaal gezelschap van organisaties op het gebied van gezinsplanning.

Tijdens Wereldanticonceptie Dag werd vooral het belang van anticonceptie benadrukt om onbedoelde zwangerschap te voorkomen en veilige seks over de hele wereld te bevorderen. Het blijkt dat 85% van de tienerzwangerschappen niet gepland is en dat miljoenen mensen elk jaar met Soa's worden besmet omdat ze niet weten hoe ze zichzelf moeten beschermen.

Bij Condoom.nl maken wij er de week van de anticonceptie van met een mooie actie met oog op de juiste en passende bescherming. Bij besteding vanaf €30,- krijg je een My.Sizer + 12 condooms geheel GRATIS.

Week van de Anticonceptie


  • Copyright © 2021 Condoom.nl