Condoom.nl

Benieuwd naar de gevoelens van je partner tijdens de seks?

Durex lanceert een nieuwe condoomserie die van kleur veranderd. Altijd al afgevraagd welk gevoel je partner heeft tijdens de seks? Je komt erachter met deze condooms.

Get in the mood met Durex

Vaak kan je moeilijk inschatten in welke stemming je partner verkeerd, maar daar komt nu verandering in. De condooms geven met behulp van keur weer welke emoties iemand op dat moment ervaart. Op basis van je lichaamswarmte verkleurt het condoom en laat op deze manier zien of jij nu liefde, passie of bijvoorbeeld lust ervaart.

Elke kleur staat voor een bepaalde emotie of stemming en geeft deze weer op het condoom. Het condoom kan zelfs net voor het orgasme verkleuren als een soort waarschuwing voor het klaarkomen.

Nu wil jij natuurlijk graag weten welke kleur waarvoor staat. We leggen het je graag hier uit aan de hand van een paar voorbeelden:

  • Roze staat voor zenuwachtig
  • Wit staat voor kalmte en ontspanning
  • Geel staat voor lust
  • Lichtroze staat voor passie
  • Blauwe staat voor liefde

De condooms worden geleverd met een kleurenkaart zodat je zelf nog de kleuren kunt vergelijken en bestuderen.

vrouw


Fijne 1 April

Dit is natuurlijk iets wat in de toekomst wellicht kan ontstaan, maar voor nu geven wij je liever de tip mee om gewoon te praten met je partner. Zolang je goed communiceert zal je niet hoeven te gokken naar de emoties van je partner.

 

Benieuwd naar de gevoelens van je partner tijdens de seks?


  • Copyright © 2021 Condoom.nl