100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom advies

Welke condoom maat heb ik?

Welke condoom maat heb ik?

Hey daar, niet zeker over je condoommaat? Laat ons je helpen! In onze blogpost, 'Welke condoom maat heb ik?', leggen we alles uit wat je moet weten over het kiezen van de perfecte maat. Niet alleen helpt de juiste pasvorm je om maximaal te genieten, maar het is ook essentieel voor je veiligheid. Ontdek de ins en outs van condoommaten en hoe je de beste keuze kunt maken voor jouw comfort en bescherming. Dus, geen giswerk meer, alleen zekerheid en plezier. Check het nu!!

Lees meer

Hoe doe je een condoom om?

Hoe doe je een condoom om?

Heb je je ooit afgevraagd of je een condoom correct gebruikt? Met deze eenvoudige stap-voor-stap gids, maken we het makkelijker dan ooit om condooms correct te gebruiken, waardoor je beschermd blijft en optimaal kunt genieten. 

Lees meer »

De juiste manier om een condoom af te doen en weg te gooien

De juiste manier om een condoom af te doen en weg te gooien

Zeker weten dat je veilig bezig bent, gaat verder dan alleen het juiste gebruik van een condoom tijdens de daad. Het correct verwijderen en weggooien is net zo belangrijk om ongelukjes en kruisbesmetting te voorkomen. Hoe je dat doet? In deze blog op condoom.nl vertellen we je precies hoe je op de veiligste manier een condoom afdoet en weggooit. Blijf beschermd, van begin tot eind!  #VeiligGenieten.

Lees meer »

Waarom scheuren condooms?

Waarom scheuren condooms?

Hoewel condooms een zeer effectieve methode zijn om zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen, kunnen ze soms scheuren. In onze volgende blogpost duiken we diep in de verschillende factoren die hieraan bijdragen. We bespreken zaken zoals onjuist gebruik, de kwaliteit en leeftijd van het condoom, en andere minder bekende oorzaken. Mis deze essentiële gids niet, vol nuttige inzichten en praktische tips om ervoor te zorgen dat je bescherming standhoudt wanneer het er het meest toe doet!

Lees meer »

Welke soorten condooms zijn er?

Welke soorten condooms zijn er?

Je denkt misschien dat een condoom gewoon een condoom is. Think again! Van geribbeld tot glow-in-the-dark, er is een verrassend scala aan keuzes voor ieders smaak en voorkeur. Ben je nieuwsgierig welk condoom het best bij jou past of wil je gewoon je horizon verbreden? Lees verder en ontdek de wondere wereld van condoomsoorten. Bescherming en plezier gaan hand in hand, dus zorg dat je goed geïnformeerd bent! #SafeSexIsSexy

Lees meer »

Waar kun je condooms kopen?

Waar kun je condooms kopen?

Of je nu een tiener bent die net het liefdespad betreedt, of een dertiger die zoekt naar een betrouwbare keuze: condooms zijn essentieel voor veilige intimiteit. Maar waar begin je met zoeken in de zee van opties? Van supermarkten tot online winkels, hier een blog over waar je die bescherming kunt scoren. Lees verder en zorg dat je altijd voorbereid bent! #VeiligGenieten

Lees meer »

Ce-keurmerk condooms

Ce-keurmerk condooms

Ontdek wat het betekent om verantwoord en veilig te vrijen in ons blogartikel "Het CE-keurmerk op Condooms": Wat betekend dit keurmerk dat op de verpakking van condooms wordt aangetroffen. Begrijp de strenge normen die een product moet halen om dit keurmerk te verdienen, en waarom het kiezen voor CE-gecertificeerde condooms betekent dat je jezelf en je partner de best mogelijke bescherming biedt.

Lees meer »

Dunste condooms top 10!

Dunste condooms top 10!

Dunne condooms van de merken Condoom.nl DurexPasanteWingman, en Mister.Size  bestel je makkelijk en snel bij Condoom.nl Vandaag besteld = Morgen in huis!

Lees meer »

De beste condooms voor vrouwen

De beste condooms voor vrouwen

Lang geleden zijn de dagen van wachten tot je partner een willekeurig condoom uit zijn portemonnee haalt; het is tijd voor vrouwen om de touwtjes in handen te nemen als het gaat om het vinden van een condoom dat perfect voor hen is.

Lees meer »

My.Size versus Mister.Size condooms

My.Size versus Mister.Size condooms

Op zoek naar het perfecte condoom voor jou? Het verschil tussen een goed passend condoom en eentje die net niet goed zit, kan van invloed zijn op je comfort én beleving. Maar met zoveel merken en maten op de markt, hoe kies je de juiste? In onze nieuwste blog duiken we diep in de wereld van My.Size en Mister.Size condooms. Welke past het beste bij jouw behoeften? Lees verder en ontdek de ins en outs van deze twee populaire merken speciaal voor de jongvolwassenen van nu. #PerfectFit

Lees meer »

Kom met Quicky Condoom

Kom met Quicky Condoom

Nooit meer stunten met een condoom omdoen? Probeer dan nu ons nieuwe Quicky condoom. Het Quicky condoom is makkelijker en veiliger om te doen door het lipje onderaan het condoom. Lees hier alle voordelen van Quicky!

Lees meer »

  • Copyright © 2023 Condoom.nl