100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom advies De beste condooms voor vrouwen

De beste condooms voor vrouwen

Voor sommige vrouwen is een natuurlijk gevoel tijdens de seks de sleutel tot het bereiken van een climax, maar omdat veiligheid ook een overweging is, weet je zeker dat je beide krijgt als het gaat om het kiezen van een condoom? Lang geleden zijn de dagen van wachten tot je partner een willekeurig condoom uit zijn portemonnee haalt; het is tijd voor vrouwen om de touwtjes in handen te nemen als het gaat om het vinden van een condoom dat perfect voor hen is.

Natuurlijk, het kiezen van een condoom lijkt misschien een eenvoudige taak, maar er komt zoveel kijken, elke vrouw is ook anders en elke vagina is anders.

Voor sommigen kan het de behoefte zijn aan een condoom dat latexvrij is, of voor anderen kan het een extra dun condoom zijn. Voor andere vrouwen kan glijmiddel de belangrijkste overweging kunnen zijn; het 98% natuurlijke ingrediënt glijmiddel op waterbasis dat bijvoorbeeld op het Durex Naturals condoom wordt aangetroffen. Het vinden van de juiste maat en pasvorm op een penis of speeltje kan ook een grote rol spelen bij het vergroten van uw seksuele bevrediging.

Waarom kiezen voor condooms?

Condooms zijn geweldig om seks veilig te houden en zijn 98% effectief in het voorkomen van zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) als ze correct worden gebruikt - er is nog steeds een algemene misvatting onder sommigen dat condooms lastig zijn om te gebruiken of dat ze het moment kunnen bederven. We zijn hier om jouw te vertellen dat dit niet verder van de waarheid kan zijn.

Condooms zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar het kiezen van het juiste condoom kan ook helpen bij je seksuele bevrediging. Van Thin Feel tot Durex Naturals, laten we eens kijken naar enkele van de beste condooms die er zijn voor vrouwen.

Wat zijn de beste condooms voor haar?

De behoeften en voorkeuren van vrouwen lopen sterk uiteen als het om seks gaat, en dat geldt ook voor condooms. Ondanks wat sommige mensen zeggen, hoeven condooms niet omslachtig en opvallend te zijn. Er zijn tal van opties die dun genoeg zijn voor een vrouw om het profiel van de penis van de man te voelen.

Voor degenen die een natuurlijk gevoel willen tijdens de seks en tegelijkertijd een bepaald niveau van veiligheid willen garanderen - het gaat erom een condoom te vinden dat bij beide partners past en waarmee zij zich allebei kunt concentreren op wat er echt toe doet; elkaar, en de nabijheid tussen jullie. Het kan helpen om met je partner over jouw voorkeuren te praten om een optie te vinden die voor jullie beiden werkt.

Beste condoom voor een natuurlijk gevoel

Voor wie op zoek is naar een condoom dat bescherming biedt, maar ook helpt om een natuurlijk gevoel van smering te behouden, is het Durex Naturals condoom de perfecte optie.

Durex Naturals condooms

Hoewel het condoom door de mannelijke partner wordt gedragen, is het condoom van Naturals ontworpen met haar in gedachten en is het omhuld met een 98% natuurlijk ingrediënt op waterbasis voor een natuurlijk glad gevoel. Het condoom is zo dun als het Durex Thin Feel Classic Condoom, wat betekent dat het een intieme ervaring met een partner biedt.

Voor velen voelt seks beter aan met glijmiddel. Het kiezen van een condoom met extra glijmiddel kan daarom een geweldige manier zijn om zowel veiligheid als plezier te bevorderen. Als je op zoek bent naar wat meer gladheid tijdens seks, dan zijn Matex Skyn Extra Lube een uitstekende keuze voor vrouwen.

Het Durex Nude Huid-op-huid gevoel zou ook een overweging kunnen zijn, met zijn extra dunne profiel dat een intieme sensatie geeft. Het Durex Nude Latexvrij zou ook een goede keuze kunnen zijn. Het geeft niet alleen dat ongelooflijke huid-op-huid gevoel, maar het is ook latexvri condoomj voor mensen die last hebben van latexgevoeligheid.

Het meest stimulerende condoom voor vrouwen

Hoewel een natuurlijk gevoel vaak het plezier geeft dat je van seks verlangt, is er soms behoefte aan extra genot of stimulatie. In dergelijke situaties kunnen - naast een grote penis - gestippelde of geribbelde condooms voor extra plezier zorgen.

Ontworpen om zachte weerstand te bieden tijdens intimiteit, en met ingewikkeld gestructureerde oppervlakken, bieden deze condooms dat kleine beetje wrijving en extra stimulatie in de vagina. Op zoek naar iets intensers? Het perfecte condoom om haar plezier mee te geven; Durex Intense Ribbed en Dotted condooms zijn een goede keuze als je op zoek bent naar iets om het meeste uit seks te halen.

De beste condooms voor orale seks

Orale seks kan leuk zijn voor beide partners. Bij het uitvoeren van fellatio (Pijpen) kan een condoom bescherming bieden tegen soa's. In sommige gevallen kan het gevoel van het condoom in de mond de ervaring echter temperen. Wij een vrouw oraal bevredigen, ook wel beffen genoemd, gebruik dan een beflapje.

Het Durex Naturals condoom zorgt voor een soepele ervaring door zijn dunheid en natuurlijk aanvoelende smering. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer speelse en leuke ervaring bij het uitvoeren van orale seks, kunnen condooms met een smaakje een extra vleugje opwinding toevoegen.

Seks is een natuurlijk verlangen, dus het is volkomen logisch dat we willen dat het precies zo voelt. Het is echter belangrijk om veilige seks te beoefenen - dus zorg ervoor dat jij de instructies op de verpakking leest wanneer jij een product gebruikt dat nieuw voor jou is. 

Bekijk ook eens: vrouwencondoom



Ook interessant

Pjur Woman Glijmiddel op Siliconenbasis — 100ml

(5 beoordelingen)
18,95
  • Op siliconenbasis
  • Voor een zachte huid
  • Geur- en smaakloos
  • Langdurig glij- en massagemiddel
  • Dermatologisch getest
  • Vrij van parfums en conserveringsmiddelen
  • Inhoud: 30/100/250ml
Op voorraad
  • Copyright © 2024 Condoom.nl