Condoom.nl

Help Orange Babies door te doneren

Wil jij de moeders en kinderen in Afrika helpen bij hun gevecht voor een toekomst zonder hiv, dat kan door te doneren aan Orange Babies. Wist je dat met de juiste medicijnen en zorg de overdracht van hiv kunt voorkomen? Als een zwangere vrouw besmet is geraakt door het hiv virus, wil dat nog niet zeggen dat de baby geboren wordt met het hiv virus. Orange Babies heeft in de afgelopen 15 jaar al tienduizenden baby's gered. 

 In Zuidelijk-Afrika is Orange Babies actief in 20 verschillende projecten waar de hiv besmettingsgraad hoog is. Orange Babies helpt door twee soorten programma's toe te passen:

Programma Child Protect

Oftewel programma kinderen beschermen: het voorkomen dat een zwangere vrouw het hiv virus doorgeeft aan haar baby, door dit programma wordt de kans enorm vermindert op hiv overdracht van hiv positieve zwangere vrouwen op hun baby's. Om zo veel mogelijk baby's gezond ter wereld te laten komen wordt er door Orange Babies voorlichtingsprogramma's aangeraden. In de afgelopen 5 jaar heeft het programma ervoor gezorgd dat in dit gebied van Afrika de besmetting gedaald is tot onder de 2%.

Programma Child Care

Programma child care helpt door medische zorg te geven aan de kinderen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids. Naast dat dit programma medische zorg en gezonde voeding geeft, is er ook onderwijs en ondersteuning zodat ze zelfstandig worden en een toekomst kunnen opbouwen.

Steun Orange Babies

Door condooms te bestellen bij Condoom.nl steun je Orange Babies, bij elke bestelling wordt er één condoom gedoneerd aan Orange Babies. Je ontvangt daarnaast een red ribbon voor je steun. Een bedrag doneren aan Orange Babies kan op www.orangebabies/doneren

Help Orange Babies door te doneren


  • Copyright © 2021 Condoom.nl