Condoom.nl

Top 5 regels voor friends with benefits

Voor sommigen is het idee van vrijblijvende seks of een relatie met vrienden met een uitkering een onbereikbare droom. Wat is er mooier dan alle opwinding en plezier van seks zonder je zorgen te hoeven maken over toewijding?

Maar het is niet allemaal plezier en spelletjes. Er zijn een paar dingen die je misschien wilt overwegen als het gaat om plezier zonder verplichtingen. Je moet erover nadenken om jezelf verzorgd te houden, je moet ervoor zorgen dat je niet te aanhankelijk of te afhankelijk wordt van je partner, en, belangrijker nog, je moet nadenken over het veilig houden van dingen.

Voordat we echter ingaan op onze top 5 regels voor een vrienden met voordelen (FWB) -relatie, laten we de formaliteiten uit de weg ruimen. In het geval dat er nieuwkomers op de markt zijn, zijn hier de basisprincipes zonder verplichtingen:

Wat is casual seks?

Dus, wat bedoelen we als we het hebben over casual seks of vrienden met een uitkeringsrelatie? Nou, het is redelijk eenvoudig. Vrienden met een uitkering worden meestal gezien als seks met een vriend waarbij de romantische kant van de dingen afwezig is. Het idee hier is dat de relatie alleen seks is zonder de bedoeling van emotionele gehechtheid of toewijding.

Friends with benefits

Vrijblijvende seks met een vriend beginnen kan erg lastig zijn, we raden je zeker niet aan om naar je beste vriend toe te lopen en hem bijvoorbeeld om seks te vragen. Helaas is er geen eenvoudig antwoord als het gaat om het hoe je aan vrijblijvende seks begint. Ons advies zou zijn om op veilig te spelen, te kijken of dingen organisch ontwikkelen met een vriend of kennis en van daaruit verder te gaan.

5 regels voor friends with benefits

Juist, de basis is gedekt, nu moet je rekening houden met de basisregels. Een vrijblijvende relatie aangaan zonder vooraf over onze regels na te denken, zal later alleen maar tot problemen leiden.

Om boosheid te voorkomen en ervoor te zorgen dat jij en je toekomstige speelkameraad op dezelfde pagina staan, is hier het aftellen van de top 5 regels die je samen moet overwegen voor en tijdens je FWB-relatie:

  • Wees eerlijk
  • Zorg ervoor dat het leuk is
  • Houd jezelf verzorgd
  • Wees niet aanhankelijk
  • Blijf Veilig

Hoe je van losse seks een relatie kunt maken

Hoe goed onze bedoelingen ook mogen zijn, dingen gaan vaak niet zo soepel als gepland. Seks is een intieme handeling die er vaak voor kan zorgen dat er van nature gevoelens tussen twee mensen ontstaan. Kortom, wees niet verbaasd als een van jullie of jullie beiden enige gehechtheid begint te ontwikkelen.

Als de sterren zijn uitgelijnd en je merkt dat jullie allebei gevoelens hebben, dan is het waarschijnlijk al in de maak om van je casual seks een relatie te maken. Als je niet zeker weet hoe je partner zich voelt, is het misschien tijd om te gaan zitten en een praatje met hem / haar te maken om te zien hoe hij zich voelt.

Onthoud gewoon dat eerlijkheid het beste beleid is als het gaat om casual seks. Wees open met je partner en alles zal een stuk soepeler verlopen.
Top 5 regels voor friends with benefits


  • Copyright © 2021 Condoom.nl