100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom.nl Koel Condooms (1+1 Gratis)

Koel: condooms die prikkelend fris zijn

Een condoom met een prikkelend, verfrissend effect kan je naar een spetterend hoogtepunt brengen. Probeer ons model Koel, de originele condoom die niemand koud laat. 

Waarom kiezen voor dit model?

Ken je dat gevoel als je een verkoelende balsem op je huid smeert, bijvoorbeeld bij verkoudheid of stijve spieren? Zo’n middel zorgt voor een tintelend en verfrissend gevoel. Wat je uiteraard wilt voorkomen, is dat deze balsem bij je genitaliën komt! Daar is dat middel te sterk voor en daar is jouw geslachtsdeel te gevoelig voor.

Maar toch is er een manier om zo’n tintelend, stimulerend gevoel ook ‘daar beneden’ te voelen. Hoe? Door een condoom met verfrissend effect te gebruiken. Ons huismerk condooms, dat aan de strengste kwaliteitseisen voldoet en de CE 0123-certificering heeft, biedt jou het model Koel. Dit is een anatomisch gevormde condoom met een verkoelend middel in precies de juiste dosering.

Voor wie geschikt?

Je vindt het belangrijk om veilig te vrijen. Condooms beschermen je tegen soa’s en/of zwangerschap, maar verminderen tegelijkertijd dat opwindende, natuurlijke gevoel. Door deze Koel condooms te gebruiken, krijgen je partner en jij dat beetje extra stimulans dat jullie doet rillen van genot.

Het model Koel heeft een standaardmaat, waardoor hij voor de meeste Nederlandse mannen geschikt is. Je vindt 12 apart verpakte condooms per doosje en kunt ze alleen in deze webwinkel bestellen. 

Lees meer »

Specificaties

MerkCondoom.nl
MateriaalNatuurlijk rubber latex
Nominale breedte54 mm
Lengte180 mm
KleurNeutraal
SmaakMint
VormAnatomisch
Dikte65 microns
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischNee
EAN Code verpakking8719322874078

Gebruik

Bewaar de condooms op een koele, droge plek en zorg ervoor dat ze niet in contact komen met direct zonlicht. Op deze manier zorg je ervoor dat de condooms optimale bescherming bieden.

Gebruiksaanwijzing

  1. Haal het condoom voorzichtig uit de verpakking en pas op met scherpe nagels en voorwerpen.
  2. Controleer of je het condoom kan uitrollen, knijp het topje voorzichtig dicht en plaats het condoom op de dop van de stijve penis.
  3. Rol het condoom zo ver mogelijk af en controleer of het condoom juist is geplaatst.
  4. Na de zaadlozing moet het condoom vlug worden verwijderd en kan het worden weggegooid in de vuilnisbak. (Spoel een condoom niet door, dit kan verstoppingen veroorzaken)
  5. Gebruik een condoom altijd maar eenmalig

Vergelijken

ProductCondoom.nl QuickyCondoom.nl IntensCondoom.nl Koel
MateriaalRubber LatexRubber LatexRubber Latex
Nominale breedte54 mm52 mm54 mm
SmaakVanilleVanilleMint
VormRechtRechtAnatomisch
Dikte65 Microns65 Microns65 Microns
StructuurGladGladGlad
LatexvrijNeeNeeNee
VeganistischNeeNeeNee
  • Copyright © 2024 Condoom.nl