100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom.nl Standaard Condooms (144 stuks)

Standaard condooms: veilig en praktisch

Veilig, onbezorgd vrijen doe je met deze standaard condooms. Dankzij de anatomische vorm en het Europese formaat, passen de condooms perfect. Ze zijn van de hoogste kwaliteit latex gemaakt en van een Europese certificering voorzien. Bestel hier jouw doosje met 12 standaard condooms.

Waarom kiezen voor dit model?

Op zoek naar normale condooms? Je hebt ze gevonden. Deze klassieker doet wat je van hem verwacht: jullie beschermen tegen zwangerschap en/of soa’s. Dat geeft een gerust gevoel zodat je je volledig op het liefdesspel kunt focussen. 

Condoom.nl biedt verschillende soorten condooms van eigen merk. Onze standaard condooms zijn net zo stevig en veilig als gewone condooms van de bekendere merken, maar veel voordeliger. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit latex, testen de condooms in de fabriek en hebben de Europese CE 0123-certificering. 

Voor wie geschikt?

Je hebt een actief seksleven, maar je bent je bewust van de risico’s. Daarom gebruik je voorbehoedsmiddelen. En omdat je zeker van jezelf bent, heb je geen behoefte aan ribbels of andere extra’s. Het plezier maken jullie immers zelf. Deze standaard condooms zijn vriendelijk geprijsd en worden discreet bezorgd, zonder afzender op de doos.

Lees meer »

Specificaties

MerkCondoom.nl
MateriaalNatuurlijk rubber latex
Nominale breedte54 mm
Lengte180mm
KleurNeutraal
SmaakVanille
VormAnatomisch
Dikte65 microns
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischNee
EAN Code verpakking8719322874191

Gebruik

Bewaar de condooms op een koele, droge plek en zorg ervoor dat ze niet in contact komen met direct zonlicht. Op deze manier zorg je ervoor dat de condooms optimale bescherming bieden.

Gebruiksaanwijzing

  1. Haal het condoom voorzichtig uit de verpakking en pas op met scherpe nagels en voorwerpen.
  2. Controleer of je het condoom kan uitrollen, knijp het topje voorzichtig dicht en plaats het condoom op de dop van de stijve penis.
  3. Rol het condoom zo ver mogelijk af en controleer of het condoom juist is geplaatst.
  4. Na de zaadlozing moet het condoom vlug worden verwijderd en kan het worden weggegooid in de vuilnisbak. (Spoel een condoom niet door, dit kan verstoppingen veroorzaken)
  5. Gebruik een condoom altijd maar eenmalig

Vergelijken

ProductCondoom.nl Extra DunCondoom.nl StandaardCondoom.nl Extra Sterk
MateriaalRubber LatexRubber LatexRubber Latex
Nominale breedte54 mm54 mm54 mm
SmaakVanilleVanilleVanille
VormAnatomischAnatomischRecht
Dikte50 Microns65 Microns90 Microns
StructuurGladGladGlad
LatexvrijNeeNeeNee
VeganistischNeeNeeNee
  • Copyright © 2024 Condoom.nl