100% Durex, 100% betrouwbaar

LELO HEX Respect XL Condooms (12 stuks)

Lelo Hex Respect XL Condooms zijn extra grote condooms van het bekende merk Lelo. Deze condooms hebben dezelfde structuur als Lelo Hex Original-condooms en zorgen voor huid-op-huid-achtig plezier tussen je lakens.

Met een breedte van 58 mm en een lengte van 195 mm is dit een van de grootste condooms op de markt. Wat Lelo Hex Respect XL condooms onderscheidt, is het unieke ontwerp dat bestaat uit 350 zeshoekige latexpanelen die met elkaar zijn verbonden in een honingraatpatroon. Deze structuur voegt kracht en flexibiliteit toe en zorgt ervoor dat het condoom zijn ultradunne profiel behoudt.

Licht gesmeerd met een glijmiddel op waterbasis, waardoor u zich dichter dan ooit tevoren bij uw partner voelt. Indien nodig kan extra glijmiddel op waterbasis worden gebruikt om wrijving te verminderen en plezier te vergroten wanneer natuurlijke smering onvoldoende is.

Dit product is veganistisch vriendelijk. Lelo Hex Respect XL Condooms zijn gemaakt van natuurlatex en hebben een neutrale geur en geen smaak. Deze condooms zijn perfect voor vaginale, anale en orale seks.

Deze condooms zijn ontworpen voor een comfortabele pasvorm en voelen aan als een tweede huid. Een getextureerde binnenkant verbetert de grip en voorkomt wegglijden, terwijl een gladde buitenkant je partner meer plezier bezorgt.

Het zeshoekige web buigt en strekt zich uit terwijl u beweegt, waardoor een breed scala aan bewegingen mogelijk is en dat vervelende gevoel van beklemming wordt voorkomen. Alle Lelo Hex Condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en zijn CE-goedgekeurd.

Lelo Hex Respect XL Condooms zijn hier op Condoom.nl verkrijgbaar in verpakkingen van 3,12 of 36 condooms.

Lees meer »

Specificaties

Specificaties LELO HEX Respect XL Condooms

MerkLELO HEX
MateriaalNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte58mm
Glijmiddel Normaal
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteUltra Dun
StructuurHoningraat Structuur
LatexvrijNee
Veganistisch Nee
22,95

incl. 9% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Smaak: Neutraal
  • Kleur: Transparant
  • Structuur: Glad
  • Nominale breedte: 58mm

Merk informatie

Product beoordelingen

  • 10
    Iets steviger materiaal zodat het omdoen heel smooth gaat maar verder voelt het juist alsof je niets draagt.
    04-08-2021
Alle beoordelingen
252
  • Copyright © 2024 Condoom.nl