100% Durex, 100% betrouwbaar

Pasante King Size Condooms (24 stuks)

Bekroon jezelf als de koning van je slaapkamer met Pasante King Size Condooms. Een van de grootste condooms op de markt, ze zijn aanzienlijk langer en breder dan standaard condooms, perfect om je royale afmetingen aan te passen of om te gebruiken met een G-spot cockring.

Het product heeft een nominale breedte van 60 mm en is 205 mm lang. Het is gemaakt van natuurlijk rubberlatex en is licht gesmeerd om de gladheid te vergroten en het risico op irritatie te verminderen. Indien nodig kan extra glijmiddel worden aangebracht, zonder de functie of structuur van het condoom in gevaar te brengen.

Een anatomische pasvorm en gemakkelijke roll-on zorgen voor het grootste comfort. Pasante King Size-condooms zorgen voor een natuurlijke bewegingsvrijheid, zodat u zich nooit beklemd voelt. Ze hebben een gladde, zachte textuur en voelen zijdezacht aan op de huid.

Geur- en smaakloos, Pasante King Size Condooms zijn geschikt voor vaginale, anale en orale seks. Het product is vegan-vriendelijk en geschikt voor bewuste gebruikers of mensen met een allergie voor caseïne.

Alle Pasante condooms zijn elektronisch getest op veiligheid volgens Europese normen. Elk condoom wordt beschermd door een individuele vierkante verpakking die is gemarkeerd met het CE- en BSI Kitemark

Lees meer »

Specificaties

Merk Pasante
MateriaalNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte60mm
GlijmiddelNormaal
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteNormaal
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischNee
  • Copyright © 2023 Condoom.nl