100% Durex, 100% betrouwbaar

Extra Sterk


Kwantiteit


Textuur


Smaak condoom

Filteren
Sorteer op:

13 artikelen

  Sterke condooms

  Er is niets mis met krachtig zijn tijdens seks, of meer stops maken dan je normaal zou doen, van houding veranderen, misschien sekshulpmiddelen gebruiken. Maar als het op condooms aankomt, is er misschien een beetje een probleem, of juist een heel groot probleem, omdat een goede pasvorm prioriteit nummer één is bij dit soort anticonceptie, en misschien is het condoom voor jou al te vaak gespleten . Gelukkig zijn er enkele uitstekende condooms op de markt die zijn ontworpen met precies dit soort problemen in gedachten. Maar hoe moeten ze bij jou passen? Wat zijn de belangrijkste dingen om ervoor te zorgen dat er een sterke fit is? Om te beginnen is de juiste maat belangrijk. Condooms worden gemaakt in small, regular en large en hoewel de reguliere categorie natuurlijk de grootste zal zijn, als je een van beide kanten wilt hebben, doe dat dan. Het gebruik van de verkeerde maat zal zeker de kans vergroten dat het condoom slecht past. Er is niet echt een universeel 'sterk' condoom, de sterkte wordt normaal gesproken bereikt door een mix van elementen zoals lengte, breedte, dikte van de latex, maar als je op zoek bent naar zoiets, dan is Condoom.nl zeker de plek om te zoeken

  Hoe kunnen condooms als 'sterk' worden aangemerkt?

  Zoals hierboven vermeld, is er niet één ding dat hen in deze beugel plaatst. Maar er zijn veel dingen waardoor ze in deze categorie vallen en gelukkig hebben de topmerken een aantal uitstekende producten om naar voren te schuiven in de 'sterke condoom'-competitie, dus je weet dat je de veiligheid of het comfort niet in gevaar brengt om het best presterende condoom te krijgen voor jou.

  Dus laten we eens kijken naar enkele voorbeelden van wat er is:

  1.   Durex Extra Safe. Deze zijn iets dikker, zoals je zou verwachten, maar ze hebben ook extra glijmiddel. Hier zijn twee redenen voor, ten eerste betekent het dat het condoom gemakkelijker kan worden verplaatst, zodat het minder snel blijft plakken en gescheurd of onhandig wordt getrokken, en over het algemeen geeft het een veel grotere kans dat het op zijn plaats blijft. Ten tweede helpt het om de maximale sensatie te behouden die je zou verwachten van een premium merk als Durex. Ze nemen hun klanttevredenheid zeer serieus
  2. Pasante Extra. Deze zijn een hele extra 1 mm dik en hebben ook de extra glijmiddel, dit lijkt een populaire zet van de condoomfabrikanten en het is logisch als je erover nadenkt, om het gemakkelijker in en uit te schuiven en dingen gesmeerd te houden. Interessant is dat Pasante Extra-condooms een populaire keuze zijn voor anale seks vanwege hoe veilig en sensatiebehoudende ze zijn. En als je extra glijmiddel nodig hebt, kun je je eigen glijmiddel gebruiken - zolang het maar op waterbasis is.
  3. Condoom.nl Exra sterk Welnu, ze laten geen ruimte voor verwarring met deze naam! Maar wat kunnen we je bieden? Deze condooms zijn eigenlijk twee keer zo sterk als standaard condooms, wat zorgt voor het geruststellingselement, en ze hebben ook extra glijmiddel aan de binnenkant voor maximaal comfort
  4. Lelo Hex heeft hier veel te bieden, te beginnen met de Respect XL Condooms. Ze zijn groot, sterk, dun en met maximale sensatie. De exacte maat is 195 mm voor de lengte en 58 mm voor de breedte, dus als u denkt dat een kleine ruimte bij u past, dan heeft u hier het juiste product gevonden. De standaard Lelo Hex-condooms worden ook op de markt gebracht als 'sterke' maar 'normale' maat, hun lengte is 180 mm en breedte 54 mm. Beide zijn gemaakt van latex, dus als je extra glijmiddel nodig hebt, zorg er dan voor dat het op waterbasis is. Deze worden geleverd in bulkverpakkingen, dus als het u uitkomt, kunt u een tijdje een voorraad inslaan.
  5. Durex London Extra Special. Nog een die niet rotzooit met de naam, dit is een doet-wat-het-zegt-op-product.Dit zijn enkele van de dikste condooms die beschikbaar zijn, ze hebben een normale maat en hebben een veilige reservoirtop. 

  Extra sterke condooms zijn een van de meest populaire condooms onder homomannen en ze zijn onafhankelijk getest en speciaal goedgekeurd voor dat gebruik. Het heeft ook niet-zaaddodend smeermiddel om maximaal comfort te garanderen zonder concessies te doen aan de prestaties. Het beveelt het ene merk niet aan boven het andere, maar als je op zoek bent naar iets dat is gemaakt met homoseks in gedachten, dan is dit waarschijnlijk het product voor jou. Zoals altijd met condooms, komt de beste pasvorm neer op wat voor jou persoonlijk werkt. Wees niet bang om een paar verschillende condooms uit te proberen voordat je voor een bepaald condoom kiest. 

  Extra veilig

  De extra dikke condooms zorgen voor meer veiligheid. De kans op scheuren is namelijk kleiner dan bij een gewoon condoom. Door de extra veiligheid worden deze dikkere condooms vaak gebruikt voor anale seks. Ze zijn namelijk niet alleen dikker maar ook sterker. Bij gebruik voor anale seks is het aan te raden om extra glijmiddel te gebruiken. Naast het gebruik voor anale seks zijn de extra sterke condooms ook geschikt voor vaginale seks. De extra sterke condooms beschikken over een betere pasvorm en zijn zo makkelijker aan te brengen.

  • Copyright © 2022 Condoom.nl