100% Durex, 100% betrouwbaar

Glyde Premium Vegan Condooms Maxi (10 stuks)

Ontworpen voor de heren die een groter condoom nodig hebben, bieden Glyde Maxi-condooms een ruime pasvorm die beweging niet belemmert en de gevoeligheid niet in gevaar brengt. 

Geschikt voor mannen die meestal een groot condoom dragen, aangezien deze condooms een nominale breedte van 56 mm hebben. 

Royaal geproportioneerd, het product is gemaakt van natuurlijk rubberlatex en is ultradun. De natuurlijke materialen bevatten geen risicovolle chemicaliën, talk of caseïne - waardoor Glyde Maxi-condooms een uitstekende keuze zijn voor mannen die op zoek zijn naar een veilig, veganistisch condoom. 

Glyde Maxi-condooms zijn royaal in zowel de breedte als de lengte en zijn licht gesmeerd voor supersensuele orale, vaginale en anale seks. Het product is vervaardigd met de gepatenteerde "double-dipping"-technologie die is ontwikkeld om de geur en smaak van latex te elimineren. Dit proces voegt ook zachtheid toe en verbetert de weerstand, zodat u zich op het moment kunt concentreren. 

Geschikt voor eco-savvy individuen, Glyde Maxi Condooms zijn ethisch en veganistisch gecertificeerd door de Vegan Society. Elk condoom is elektronisch getest op veiligheid en is CE-goedgekeurd.

Waarom is dit condoom veganistisch?

Om het rubber soepel en fijn te maken wordt caseïne gebruikt. Caseïne is een dierlijk eiwit dat in melk voorkomt. Glyde gebruikt voor haar Premium Vegan Condooms gebruik van een bepaald distel extract dat precies hetzelfde effect aan het rubber geeft. Hierdoor is de basis voor het productieproces 100% plantaardig en is het condoom 100% veganistisch.

Lees meer »

Specificaties

MerkGlyde Premium Vegan
MateriaalNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte56mm
Lengte190mm
GlijmiddelSiliconen
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteNormaal
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischJa
9,95

incl. 9% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Smaak: Neutraal
  • 100% Vegan
  • Kleur: Transparant
  • Structuur: Glad
  • Lengte: 190mm
  • Nominale breedte: 56mm
Wij adviseren
  • Copyright © 2024 Condoom.nl