100% Durex, 100% betrouwbaar

Mates Skyn King Size Latexvrije condooms (12 stuks)

Skyn Large Latexvrije Condooms bieden extra lengte en breedte, ze zijn ontworpen om het comfort te verhogen voor mannen die een groter condoom nodig hebben. Ze zijn gemaakt van hetzelfde hypoallergene materiaal als alle Skyn-condooms en zijn ideaal voor mensen met een latexallergie of een gevoelige huid.

Zelfs als u geen allergieën heeft, kan een latexvrij condoom toch nuttig zijn. Klinisch getest om het plezier te vergroten, vermindert het product ongemak en irritatie en kan het zelfs erectieproblemen oplossen die worden veroorzaakt door een niet-geïdentificeerde allergische reactie op latex.

Deze grote condooms zijn gemaakt om je intieme momenten onvergetelijk te maken. Ze zijn dun en toch sterk, met dezelfde weerstand die je zou verwachten van een gewoon latex condoom. Tegelijkertijd vergroten hun gladde textuur en lichte smering het plezier en intensiveren ze de sensaties.

Skyn Large Latexvrije Condoom hebben een nominale breedte van 56 mm en zijn 200 mm lang. Ze zijn ontworpen voor comfort tijdens geslachtsgemeenschap, hebben een gemakkelijke pasvorm en zijn slechts 0,065 mm dik.

Het product is geur- en smaakloos; geschikt voor vaginale, anale en orale seks. Alle Skyn condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en voldoen aan of overtreffen de Europese regelgeving. Skyn condooms worden zonder doosje geleverd.

Lees meer »

Specificaties

MerkMates
MateriaalPolyisopreen
Nominale breedte56mm
Lengte200mm
GlijmiddelNormaal
Kleur Transparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom, comfortable fit
DikteNormaal 0.07-0.08mm
StructuurGlad
LatexvrijJa
VeganistischJa
12,49

incl. 9% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Copyright © 2024 Condoom.nl