100% Durex, 100% betrouwbaar

Pasante Unique condooms (3 stuks)

Pasante Unique Condooms zijn ontworpen voor mannen die een groter, latexvrij condoom nodig hebben. Met een nominale breedte van 60 mm en een lengte van 190 mm, zijn ze geschikt voor meer genereuze afmetingen, ze zijn ook perfect voor diegenen die normaal een condoom van normale grootte gebruiken, maar een lossere pasvorm willen om over een G-spot penisring te rollen.

Met een dikte van slechts 0,015 mm is het geen goed idee om ze ultradun te noemen. Ze voelen alsof je helemaal niets draagt en zijn bijna onzichtbaar, maar ze bieden hetzelfde niveau van bescherming dat je zou verwachten van een dikker latex condoom.

Pasante Unique Condooms zijn veerkrachtig en extreem flexibel. Hun gemakkelijke pasvorm volgt de contouren van uw penis voor een onbeperkte bewegingsvrijheid.

Gemaakt van kunsthars en veganistisch, het product is perfect voor mensen met een veganistische levensstijl of allergieën voor caseïne en latex. Een gladde, zijdeachtige textuur voelt zeer zacht aan op de huid en vermindert het risico op irritatie.

Pasante Unique Condooms hebben een plezierige hoeveelheid glijmiddel en gaan samen met alle glijmiddelen op waterbasis, siliconenbasis.. Eventueel kan extra glijmiddel worden aangebracht.

Alle Pasante condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en overtreffen de Europese normen. Ze worden verpakt in folie  gemarkeerd met CE-keurmerk.

Lees meer »

Specificaties

MerkPasante 
MateriaalSynthetische hars AT-10
Nominale breedte60mm
GlijmiddelNormaal
KleurNeutraal
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteNormaal
StructuurGlad 
LatexvrijNee
VeganistischNee
8,99

incl. 9% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Copyright © 2024 Condoom.nl