100% Durex, 100% betrouwbaar

Sagami Original 0.02 Extra Lubricated condooms (12 stuks)

We zijn verheugd om je kennis te laten maken met de Sagami Original 0.02 Extra Lubricated condooms, een innovatief product dat je een geheel nieuwe ervaring zal bieden.

De Sagami Original 0.02 Extra Lubricated condooms zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en zijn perfect voor wie op zoek is naar een uitzonderlijk dun en comfortabel condoom zonder in te leveren op veiligheid. Met een dikte van slechts 0,02 millimeter bieden deze condooms een ongeëvenaarde sensatie, waardoor je en je partner kunnen genieten van een natuurlijk en intiem gevoel.

Wat deze condooms echt bijzonder maakt, is de extra lubricatie. Het toegevoegde glijmiddel zorgt voor een soepele en moeiteloze ervaring, waardoor wrijving tot een minimum wordt beperkt. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort, maar verhoogt ook het plezier en vermindert het risico op scheuren of afglijden. Met de Sagami Original 0.02 Extra Lubricated condooms kun je je volledig ontspannen en genieten van het moment, wetende dat je optimaal beschermd bent.

Deze condooms zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan dat voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Ze zijn elektronisch getest en bieden betrouwbare bescherming tegen ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen. Met de Sagami Original 0.02 Extra Lubricated condooms kun je met vertrouwen en gemoedsrust intiem zijn.

Bij Condoom.nl hechten we veel waarde aan privacy en discretie. Daarom worden al onze producten verpakt en verzonden in neutrale verpakkingen, zonder vermelding van de inhoud. Zo kun je in alle rust je bestelling plaatsen en ontvangen.

Kies voor de Sagami Original 0.02 Extra Lubricated condooms en ontdek een nieuwe dimensie van plezier en veiligheid. Bestel ze vandaag nog bij Condoom.nl en investeer in een intieme ervaring die je nooit zult vergeten.

Lees meer »
25,49

incl. 9% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Slechts 0,02 mm dikte voor een ongeëvenaarde sensatie en natuurlijk gevoel.
  • Extra glijmiddel voor een soepele en moeiteloze ervaring.
  • Vermindert wrijving en verhoogt het plezier.
  • Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan dat voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.
  • Elektronisch getest voor betrouwbare bescherming.

Wij adviseren

Merk informatie

1208
  • Copyright © 2024 Condoom.nl