100% Durex, 100% betrouwbaar

Pasante Ribbels en Noppen Condooms (3 stuks)

Vervul de wensen van je partner met Pasante ribbel en noppen Condooms. Deze stimulerende condooms hebben veel opstaande ribbels en noppen op precies de juiste plaatsen, ontworpen om het seksuele genot van je partner te vergroten tot het hoogtepunt is bereikt.

Een gladde binnenkant maakt deze condooms zeer comfortabel om te dragen, terwijl de dikte van slechts 0,065 mm bijna huid-op-huid sensaties geeft voor een intense en bevredigende stimulatie.

Ontworpen voor mannen die een condoom van normale grootte nodig hebben, hebben Pasante ribbel en noppen condooms een nominale breedte van 52 mm en zijn ze 190 mm lang. Elk condoom heeft plezierig glijmiddel, waardoor de geribbelde patronen en speciaal geplaatste noppen de vaginawand kunnen strelen en plagen zonder irritatie te veroorzaken.

Pasante ribbel en noppen Condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en hebben een neutrale smaak en geur. Ze zijn ontworpen voor vaginale seks, maar ze zijn ook geschikt voor orale en anale geslachtsgemeenschap.

Het product is elektronisch getest op veiligheid volgens Europese normen. Elk condoom is afzonderlijk verpakt in een folieverpakking met het CE-keurmerk.

Lees meer »

Specificaties

MerkPasante
MateriaalNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte52mm
GlijmiddelNormaal
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRuimere Top
DikteNormaal
StructuurRibbels en Noppen
LatexvrijNee
VeganistischNee
3,99

incl. 9% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Smaak: Neutraal
  • Kleur: Transparant
  • Structuur: Ribbels en noppen
  • Grootte: 190mm
  • Nominale breedte: 52mm
  • Copyright © 2024 Condoom.nl