100% Durex, 100% betrouwbaar

Pasante Cooling Condooms (12 stuks)

Cool en toch sensueel, Pasante Cooling Condooms kunnen gemakkelijk je favoriete stimulerende condooms worden. Deze condooms zijn omhuld met een gel met verkoelend effect en voorzien van reliëf met opstaande ribben, waardoor de intensiteit van het genot voor beide partners wordt vergroot.

Deze condooms zijn ontworpen met je partner in gedachten en hebben het ribbelpatroon op precies de juiste plaatsen. Door de vaginale stimulatie te verhogen, kunnen ze haar helpen een snellere en krachtigere climax te bereiken. Tegelijkertijd kunnen ze ook het plezier tijdens anaal contact vergroten.

Deze condooms zijn gemaakt van natuurlijke latex en voelen zacht aan en zitten comfortabel zonder te knellen. Ideaal voor mannen die een condoom van normale grootte nodig hebben, aangezien ze een breedte van 52 mm hebben en een lengte van 190 mm.

Pasante Cooling Condooms zijn licht gecoat met een glijmiddel op waterbasis dat niet plakkerig aanvoelt en gemakkelijk schoon te maken is. Indien nodig kan extra glijmiddel op waterbasis worden gebruikt, bijvoorbeeld bij vaginale droogheid of bij anale geslachtsgemeenschap. Het product is geschikt voor vaginale en anale geslachtsgemeenschap.

Alle Pasante condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en voldoen aan de Europese regelgeving. Elk condoom is afzonderlijk verpakt in een vierkante folie met het CE-keurmerk

Lees meer »

Specificaties

MerkPasante 
MateriaalNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte52mm
GlijmiddelCooling 
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteNormaal
Structuurribbel condoom
LatexvrijNee
VeganistischNee


  • Copyright © 2023 Condoom.nl