100% Durex, 100% betrouwbaar

Pasante Naturelle Condooms 54mm (3 stuks)

Pasante Naturelle Condooms tillen het concept van comfortabele pasvorm en natuurlijke sensaties naar een hoger niveau. Het grootste hoogtepunt van deze super populaire condooms is de anatomische vorm die de contouren van je penis volgt.

Een breder condoom aan de bovenkant voelt veel comfortabeler aan en verhoogt de perceptie van sensaties op uw meest gevoelige gebied. Door deze eigenschappen geven Pasante Naturelle-condooms een natuurlijk, huid-op-huidgevoel en zijn ze een uitstekende keuze voor vaginale, orale en anale geslachtsgemeenschap.

Pasante Naturelle Condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en hebben een uitlopende speenkop. Ze hebben een plezierige hoeveelheid glijmiddel om wrijving te verminderen en het risico op irritatie te minimaliseren.

Het product is 54 mm breed, 190 mm lang en geschikt voor mensen die een normaal condoom nodig hebben. Net als alle Pasante condooms zijn Pasante Naturelle Condooms vegan-vriendelijk en geschikt voor mensen die gevoelig of allergisch zijn voor caseïne.

Alle Pasante condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en voldoen aan of overtreffen de Britse en Europese normen. Elk condoom wordt geleverd in een vierkante verpakking met het CE-keurmerk.

Lees meer »

Specificaties

MerkPasante
MateriaalNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte54mm
GlijmiddelNormaal
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRuimere Top 
DikteNormaal
StructuurGlad
LatexvrijNee
Veganistisch Nee
4,99

incl. 9% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Smaak: Neutraal
  • Kleur: Transparant
  • Structuur: Glad
  • Grootte: 190mm
  • Nominale breedte: 54mm
  • Copyright © 2024 Condoom.nl