100% Durex, 100% betrouwbaar

Sam Loves Max condooms (5 stuks)

Van alle condooms die er verkocht worden gaat dezelfde hoeveelheid naar de gesteunde organisaties zoals het Aidsfond . Premium condooms in een enveloppedoosje. De condooms worden gratis en anoniem verstuurd per enveloppe. Hierdoor hoef je niet thuis te blijven als je je favoriete condooms ontvangen wilt.  

Het verhaal achter Sam Loves Max:

Condooms blijven wereldwijd de meest gebruikte methode om HIV en SOA’s te voorkomen. Veel landen, met name in Afrika, kampen met condoomtekorten. Sam loves Max is een nieuw, premium condoommerk en wil graag een bijdrage leveren aan de oplossing van dit probleem. Hiervoor werken ze in Nederland samen met Aidsfonds. Voor elk verkocht Sam loves Max condoom, wordt er één weggegeven aan iemand die het niet kan betalen of bereiken. Samen zorgen Aidsfonds en Sam loves Max ervoor dat er meer condooms beschikbaar worden gemaakt op plekken waar dit nodig is. Door het toegenomen condoomgebruik sinds 1990 zijn er wereldwijd naar schatting 117 miljoen nieuwe hiv-infecties voorkomen. Aan deze positieve ontwikkeling wil Sam loves Max graag bijdragen!

Condoomtekorten in Afrika

Door de coronapandemie is de vraag naar condooms in het eerste jaar van de pandemie naar verluidt met veertig procent gedaald. Hierdoor hebben overheden de distributieprogramma’s voor condooms in veel Afrikaanse landen opgeschort of teruggeschroefd. Zo werden in Mozambique in 2020 elf miljoen condooms minder gedistribueerd dan het jaar daarvoor. In 2021 begon de vraag weer aan te trekken, maar bleef de financiering achterwege. Onvoldoende beschikbaarheid en promotie van condooms in Sub-Sahara Afrika belemmert het verder terugdringen van het aantal nieuwe hiv-infecties.
Samen streven wij ernaar om zoveel mogelijk condooms beschikbaar te maken en een bijdrage te leveren aan de oplossing van dit probleem

Lees meer »
4,99

incl. 9% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Premium Kwaliteit 
  • Neutrale geur 
  • Voorzien van glijmiddel 
  • Met reservoir 
  • Natuurlijk latex

Wij adviseren

1090
  • Copyright © 2024 Condoom.nl