100% Durex, 100% betrouwbaar

Trojan Ecstasy Ultra Ribbel Condooms (10 stuks )

Ben je het zat om condooms te dragen die te strak aanvoelen? Gooi geen bescherming uit het raam, probeer in plaats daarvan Trojan Ecstasy Ultra Ribbel Condooms. Ontworpen om het plezier voor beide partners te vergroten, is Trojan Ecstasy het revolutionaire condoom dat ongehinderde bewegingsvrijheid biedt. De sleutel zit in de bolvorm, waardoor er meer hoofdruimte is in vergelijking met traditionele uitlopende condooms.

Tegelijkertijd houdt de taps toelopende basis het stevig op je penis, waardoor het condoom niet afglijdt tijdens het vrijen.

Trojan Ecstasy Ultra geribbelde condooms hebben ook diepe, ronde ribben aan de basis en bij de kop van het condoom. Dit ontwerp stimuleert beide partners en verhoogt het plezier, waardoor jullie allebei een krachtiger hoogtepunt bereiken.

Trojan Ecstasy Ultra Ribbel Condooms zijn geschikt voor mannen die een normale maat nodig hebben. Ze hebben een nominale breedte van 53 mm aan de basis en een middenas van 73 mm. De bolle kop is rond en het condoom heeft geen reservoir. De strakkere-basis voorkomt dat sperma naar buiten kan.Deze condooms zijn ontworpen om zwangerschap te voorkomen en het risico op SOA-overdracht tijdens geslachtsgemeenschap te verminderen.

Trojan Ecstasy Ultra geribbelde condooms zijn gemaakt van premium kwaliteit natuurlijk rubberlatex en zijn aan beide kanten gecoat met Trojan UltraSmooth glijmiddel. Alle Trojan condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en voldoen aan alle Europese normen of overtreffen deze.

Lees meer »

Specificaties

MerkTrojan
MateriaalNatuurlijk rubber latex
Nominale breedteUitlopend van 54-64 mm
Lengte200mm
GlijmiddelSiliconen glijmiddel
KleurTransparant
GeurGeen
SmaakGeen
VormBol vormig
DikteNormaal
StructuurIntense ribbels
LatexvrijNee
VeganistischNee
14,99 12,74

incl. 9% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Sterk geribbelde condooms
  • Bolvormig condoom zonder reservoir
  • Extra comfort met glijmiddel aan binnen- en buitenkant 
  • Maat 54 tot 65mm

Merk informatie

1021
  • Copyright © 2024 Condoom.nl