100% Durex, 100% betrouwbaar

Xo! Hi-Sensation Condoms (6 stuks)

XO! Righteous Rubber Hi-Sensation ribbel en noppen condooms zijn een uitstekende keuze als je ongebreideld plezier wilt hebben, zonder je zorgen te maken over de milieu-impact van je rubbers. Deze condooms zijn Vegan, dierproefvrij en CO2-neutraal. Ze zijn goed voor de planeet en ontworpen om jou en je partner maximale gevoeligheid te geven.

Deze condooms zijn perfect voor diegenen die een ruime pasvorm nodig hebben, aangezien ze een nominale breedte van 56 mm hebben.

XO! Righteous Rubber Hi-Sensation ribbel en noppen condooms zijn ethisch afkomstig van de rubberboom als onderdeel van een duurzaam bosbouwinitiatief, zodat je een geweldig seksleven kunt hebben dat de planeet niet schaadt.

Deze veganistische condooms worden geleverd met glijmiddel, maar je kunt zelf glijmiddel op waterbasis toevoegen als je op zoek bent naar anaal spel of als jij of je partner vaginale droogheid ervaart. XO! Righteous Rubber condooms met ribbels en noppen bieden net dezelfde hoeveelheid bescherming als gewone condooms, maar ze hebben ook het extra voordeel van een speciaal gestructureerd oppervlak om seks nog verbazingwekkender te maken.

Elk pakje XO! condooms zijn gemaakt zonder petrochemicaliën of parabenen, voor een ervaring die om de juiste redenen grondverzet is! En natuurlijk, zoals alle XO! condooms, ze zijn drievoudig elektronisch getest en voldoen aan de EU-regelgeving.

Lees meer »
8,49

incl. 9% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • ribbels en noppen condooms
  • Nominale breedte 56mm
  • Vegan condooms
  • milieuvriendelijke condooms
  • CO2 Neutraal
  • Copyright © 2024 Condoom.nl