100% Durex, 100% betrouwbaar

Glyde Premium Vegan Condooms Wildberry (10 stuks)

Geef je slaapkamerspel een boost met Glyde Wildberry-condooms. Natuurlijk op smaak gebracht met biologische ingrediënten, zijn ze een uitstekende keuze als je een beetje 'wow-factor' tussen je lakens wilt toevoegen. Ze smaken en ruiken niet alleen heerlijk, ze zijn ook nog eens paars gekleurd.

Ontworpen voor mannen die een condoom van normale grootte nodig hebben, deze zijn erg dun en hebben voldoende glijmiddel. Het natuurlijke latexmateriaal is compatibel met alle glijmiddelen op waterbasis, dus u kunt indien nodig wat extra glijmiddel toevoegen. Glyde Wildberry-condooms zijn perfect voor vaginale en anale geslachtsgemeenschap.

Natuurlijke fruit- en plantenextracten versterken ook de smaak zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Alle ingrediënten zijn food-grade en veilig voor orale seks.

Geschikt voor degenen die een normale pasvorm nodig hebben, omdat ze een nominale breedte van 53 mm hebben.

Zoals alle Glyde-condooms, zijn Glyde Wildberry-condooms vervaardigd met de gepatenteerde "double-dipping"-technologie. Dit proces vermindert de geur en smaak van latex en voegt tegelijkertijd kracht toe zonder de dikte te vergroten.

Deze dierproefvrije, veganistische condooms zijn vrij van caseïne, gluten, talk en parabenen. Het product is geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Alle condooms van Glyde zijn elektronisch getest op veiligheid en zijn gemarkeerd met het CE-symbool.

Waarom is dit condoom veganistisch?

Om het rubber soepel en fijn te maken wordt caseïne gebruikt. Caseïne is een dierlijk eiwit dat in melk voorkomt. Glyde gebruikt voor haar Premium Vegan Condooms gebruik van een bepaald distel extract dat precies hetzelfde effect aan het rubber geeft. Hierdoor is de basis voor het productieproces 100% plantaardig en is het condoom 100% veganistisch.

Lees meer »
9,95

incl. 9% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Smaak: wilde bes
  • 100% Vegan
  • Kleur: paars
  • Structuur: Glad
  • Grootte: 180mm
  • Nominale breedte: 53mm

Wij adviseren

Merk informatie

1005
  • Copyright © 2024 Condoom.nl