100% Durex, 100% betrouwbaar

Xo! Ultra-Thin Condooms (12 stuks)

XO! Righteous Rubber ultradunne condooms zijn perfect als je op zoek bent naar wat schuldvrij genot! Zeg vaarwel tegen planeetvernietigende rubbers en hallo tegen CO2-neutrale, duurzaam gemaakte Vegan condooms met dit vooruitstrevende merk. Deze condooms bieden alle bescherming die je nodig hebt - zonder nare dingen zoals parabenen of petrochemicaliën.

Perfect voor degenen die een normale pasvorm nodig hebben, deze condooms hebben een nominale breedte van 53 mm.

XO! Rechtvaardige rubberen ultradunne condooms zijn ethisch afkomstig van de rubberboom, gesmeerd en superdun, zodat u kunt genieten van het gevoel van huid-op-huidcontact zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade aan het milieu.

XO! Rechtvaardige rubberen ultradunne condooms bevatten ook geen dierlijke producten en zijn nooit op dieren getest, waardoor ze enkele van de vriendelijkste condooms ter wereld zijn! Dus als jij of je partner veganisten zijn die van geweldige seks houden, dan is er veel om van te houden over dit merk.

XO! condooms zijn licht gesmeerd, maar je kunt ook je eigen glijmiddel op waterbasis gebruiken als je de voorkeur geeft aan een gladdere, meer glibberige ervaring - ideaal voor vaginale droogheid of anale seks. Ze zijn ongeparfumeerd en smaakloos en kunnen veilig worden gebruikt voor orale, vaginale of anale geslachtsgemeenschap.

XO! Righteous Rubber ultradunne condooms worden je aangeboden door Here We Flo, een door vrouwen gerund bedrijf dat in het nationale nieuws en op de Netflix-favoriete Sex Education te zien is geweest. Allemaal XO! condooms zijn gemaakt volgens uitzonderlijk hoge normen, drievoudig elektronisch getest en voldoen aan alle Europese normen.

Lees meer »
  • Copyright © 2024 Condoom.nl