100% Durex, 100% betrouwbaar

Cum Plus Sperma Verbeteraar (30 stuks)

Cum Plus draagt bij aan een gezonde spermamobiliteit en -kwaliteit, terwijl het de spermaproductie stimuleert. De capsules ondersteunen op natuurlijke wijze de testosteronspiegel en hebben een positieve invloed op de vruchtbaarheid, de geslachtsorganen en het lichamelijk welzijn. Regelmatige consumptie van deze capsules draagt bij aan een gezonde spermakwaliteit en stimuleert de spermaproductie. De handige flatpacks zijn vooral geschikt voor webshops, omdat ze gemakkelijk door de brievenbus passen.

Hoe werkt het product?
Selenium draagt bij aan de aanmaak van een gezonde hoeveelheid zaadcellen. Dit natuurlijke mineraal bevat antioxidanten, die helpen het immuunsysteem te versterken en de lichamelijke gezondheid te verbeteren. Dit heeft een positief effect op de spermaproductie en -kwaliteit.
Daarnaast verbetert Selenium ook de vruchtbaarheid.

Zink beschermt de zaadcellen tegen vrije radicalen, wat een gunstig effect heeft op de spermakwaliteit. Zink is ook nodig voor de aanmaak van testosteron. Dit hormoon heeft een grote invloed op het libido.

Vitamine E draagt bij aan de bescherming tegen vrije radicalen en heeft daarmee een positief effect op de spermakwaliteit.

L-carnitine is een essentiële voedingsstof voor de spermaproductie. Het draagt bij aan de productie van sperma met een goede mobiliteit. Foliumzuur is betrokken bij de aanmaak van nieuwe cellen en bevordert een gezonde spermatogenese. Maca Root Powder, Dong Quai en Avena Sativa hebben een stimulerend effect op het seksuele verlangen en verbeteren daardoor de fysieke prestaties. De toegevoegde Magnesium, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine C en Groene Theeblad ondersteunen de energievoorziening en zorgen voor een energiek en vitaal gevoel.

Lees meer »

Specificaties

Ingrediënten per 3 capsules: 450 mg Haver (Avena sativa)(GLUTEN), vulstof: E460, capsule E441, 150 mg Maca (Lepidium meyenii), 75 mg Magnesium (Magnesiumoxide) (20% ADH*) 90 mg Vitamine C ( L-ascorbinezuur) (113% ADH*), 75 mg Groene thee-extract, 75 mg Dong Quai (Angelica sinensis), antiklontermiddel: E570, 22,5 IU TE** Vitamine E (DL-β-tocoferylacetaat) ( 188% ADH*), antiklontermiddel: E551, 15 mg L-carnitine (L-carnitrinetatraat), antiklontermiddel: E470b, 9 mg zink (zinkoxide) (90% ADH*), 52,5 µg selenium (L- selenomethionine) (95% ADH*), 4,5 mg Vitamine B6 (pyridoxine-HCl) (321% ADH*), 300 µg Foliumzuur (150% ADH*), 4,5 µg Vitamine B12 (Cyanocobalamine) (180% ADH* ).
*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, **TE = tocoferol-equivalent
Aanbevolen gebruik Eenmaal daags 3 capsules met voldoende water innemen. Neem niet meer dan 3 capsules binnen 24 uur. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse portie niet.

Aanvullende informatie Bevat Gluten. Dit is een kruiden-, vitamine-, mineraal- en aminozuurpreparaat. Een voedingssupplement mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar in een koele, droge plaats.

26,99

incl. 9% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Voor mannen
  • Draagt bij aan meer energie
  • Met natuurlijke ingrediënten
  • Kan de sperma productie bevorderen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Kleur: Wit
  • Inhoud: 30 capsules
  • Copyright © 2024 Condoom.nl