100% Durex, 100% betrouwbaar

Durex Intima Pakket (Doekjes+gel+glijmiddel+wasmulsie)

Durex Intima Protect Intieme Doekjes

De Durex Intima Protect Intieme Doekjes zijn intieme reinigende doekjes voor dagelijks gebruik die helpen het evenwicht van de vaginale pH te behouden en die onmiddellijk een verfrissend gevoel en comfort bieden. De Durex Intima Protect Intieme Doekjes zorgen voor optimale hygiëne met respect voor de gevoeligheid van de intieme flora. De doekjes zijn dermatologisch getest en geschikt voor regelmatig gebruik. Laat niets in de weg van uw welzijn staan, zeg ja tegen Intima Protect!

Durex Intima Protect Intieme gel

Een hydraterende gel die dagelijks of zo vaak als nodig is, gebruikt kan worden om het evenwicht van de vaginale pH te behouden en snel intiem ongemak te verlichten. De Durex Intima Protect Intieme gel is op basis van onze unieke Pro-pH-formule waarbij er nog additioneel prebiotica zijn toegevoegd. Laat niets in de weg van uw welzijn staan, zeg ja tegen Intima Protect!

Durex Intima Protect Glijmiddel Prebioticum

Durex Intima Protect Glijmiddel Prebioticum 50ml is een glijmiddel dat tijdens de geslachtsgemeenschap gebruikt kan worden om het vrijen aangenaam te maken terwijl het helpt het evenwicht van de vaginale pH te behouden. Alleen te gebruiken in combinatie met condooms van natuurrubber en poly-isopreen. Niet te gebruiken in combinatie met condooms van polyurethaan. Geschikt voor gebruik met seksspeeltjes. Laat niets in de weg van uw welzijn staan, zeg ja tegen Intima Protect! 

Durex Intima Protect Wasemulsie

Een dagelijkse wasgel die helpt het evenwicht van de vaginale pH te behouden en zorgt voor comfort en frisheid in uw intieme zone. De Durex Intima Protect Wasemulsie kun je gebruiken om het evenwicht van de vaginale pH te behouden en snel intiem ongemak te verlichten. Laat niets in de weg van uw welzijn staan, zeg ja tegen Intima Protect!


Lees meer »
45,96 36,77

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Reinigt, verzacht en kalmeert vaginaal ongemak en slechte geur
  • Hypoallergeen en vrij van kunstmatige kleurstoffen
  • Dagelijks te gebruiken
  • Hypoallergeen en vrij van kunstmatige kleurstoffen
  • Helpt bij het handhaven van een gezonde en evenwichtige vaginale pH om ongemak in het intieme gebied te 
  • Copyright © 2022 Condoom.nl