100% Durex, 100% betrouwbaar

Omnitex Menstruatiecups (2 stuks L)

Veilig, Duurzaam, en Milieuvriendelijk - Uw Comfortabele Keuze

Ontdek de revolutionaire Omnitex Menstruatiecups, nu verkrijgbaar op condoom.nl. Deze cups zijn ontworpen met uw gezondheid en het milieu in gedachten, en bieden een betrouwbaar alternatief voor traditionele tampons en maandverband.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Maten voor Iedereen: Beschikbaar in maat S (ideaal voor een lage baarmoederhals, met de capaciteit van 3 tampons) en maat L (perfect voor een hoge baarmoederhals, met de capaciteit van 4 tampons).
 • 100% Pure Siliconen: Gemaakt van medische kwaliteit siliconen, zonder toegevoegde kleurstoffen, voor het behoud van de zuiverheid en integriteit van het materiaal.
 • Veilig en Niet-giftig: Vrij van BPA, latex, en is niet-giftig. Getest en gecertificeerd volgens de strenge ISO10993 standaard voor biocompatibiliteit.
 • Tot 8 Uur Lekvrij: Biedt zorgeloos comfort, zelfs tijdens inspannende activiteiten zoals zwemmen en sporten.
 • Langdurig en Duurzaam: Gaat tot wel 10 jaar mee, wat een aanzienlijke vermindering van afval betekent in vergelijking met wegwerpproducten.
 • Inhoud van de Verpakking: Elke set bevat 2 cups, 2 sterilisatiecontainers, een gebruiksaanwijzing en een zacht opbergzakje.

Extra Voordelen:

 • Natuurlijke pH en Veganistisch: Deze cups zijn vegan, geurvrij, en behouden een natuurlijke pH-balans.
 • Bijdrage aan Goede Doelen: In samenwerking met de Breast Cancer Charity UK - Pink Ribbon Foundation, doneert Omnitex 5% van de opbrengsten aan deze nobele zaak.

Waarom Kiezen voor Omnitex?

Omnitex menstruatiecups zijn meer dan alleen een hygiëneproduct; ze zijn een verantwoorde keuze voor je lichaam en de planeet. Door te kiezen voor onze cups, kies je voor veiligheid, comfort, en duurzaamheid

Bestel nu je Omnitex Menstruatiecups op condoom.nl en ervaar een nieuwe wereld van comfort en zekerheid tijdens uw menstruatiecyclus.

Lees meer »

Specificaties

Is Seks Mogelijk Met een Menstruatiecup?

Menstruatiecups zijn een milieuvriendelijke en kostenefficiënte keuze voor veel vrouwen. Maar vaak rijst de vraag: kan je seks hebben terwijl je een menstruatiecup draagt? Dit hangt af van het type menstruatiecup en de vorm van seksuele activiteit. Belangrijk om te onthouden is dat een menstruatiecup geen anticonceptiemiddel is en geen bescherming biedt tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Met de Omnitex cups kun je genieten van masturbatie, anale seks, en orale seks.

Gynotex Soft tampons zitten hoger in de vagina en zijn een optie voor inclusief vaginale penetratie. 

Voordelen van een Menstruatiecup Tijdens Seks

Het gebruik van een cup tijdens seks kan verschillende voordelen bieden, zoals minder zorgen over vlekken en een comfortabel gevoel. Sommigen ervaren zelfs betere orgasmes.

Aandachtspunten

Orgasmes of veranderingen in positie kunnen ertoe leiden dat de cup verschuift of lekt. Wees voorbereid op eventuele ongelukjes en verwijder de cup als dit ongemak veroorzaakt.

Penetratie Met een Herbruikbare Menstruatiecup

Tijdens penetratie kan een herbruikbare cup ongemak veroorzaken voor beide partijen. De stevige structuur kan druk uitoefenen tegen de baarmoederhals en irritatie veroorzaken. Het is daarom aangeraden om de cup te verwijderen vóór penetratie.

Seks Tijdens Menstruatie: Waarom Niet?

Menstruatie hoeft geen barrière te zijn voor seks. Seks kan menstruatiekrampen verlichten, de duur van de menstruatie verkorten en zorgen voor intensere orgasmes. Bovendien dient bloed als een natuurlijk glijmiddel.

Zwangerschap en Menstruatie

Het is mogelijk om zwanger te worden tijdens je menstruatie, dus anticonceptie blijft belangrijk.

5 Tips voor Menstruatieseks

 1. Wees open en eerlijk over je gevoelens tegenover menstruatieseks.
 2. Verwijder je herbruikbare cup voor vaginale penetratie.
 3. Leg een handdoek neer voor eventuele vlekken.
 4. Houd doekjes bij de hand voor opruimen.
 5. Gebruik een condoom voor bescherming tegen soa's en zwangerschap.

Gebruik

17,99

incl. 21% BTW Excl. verzendkosten
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Merk: Omnitex
 • 100% pure siliconen van medische kwaliteit
 • Verkrijgbaar in de maten S + L
 • alternatief voor tampons en maandverband
 • BPA- en latexvrij
1277
 • Copyright © 2024 Condoom.nl