100% Durex, 100% betrouwbaar

Rush Herbal Popper is een natuurlijke energizer en geeft een intense seksuele ervaring. Deze stimulerende druppels ondersteunen fysieke energie en zorgen zo ook voor meer seksuele kracht, dankzij ingrediënten als Siberische Ginseng en Ginkgo Biloba. Ervaar hoe de seksuele kracht van Rush Herbal Popper je een erotische kick geeft, voor een onvergetelijk en intens genot.

De beste anale seks! Doordat Rush-Popper de kringspier van de anus ontspant wordt het veelvuldig gebruikt bij anale sex en is daardoor bijzonder populair geworden in homokringen. Rush-Popper is een legale, op natuurlijke ingrediënten gebaseerde popper. Velen gebruiken deze legale popper om tijdens het feesten in een lekkere opgewonden partyroes te raken. Super heftige werking!

 • Streeft naar het ontwaken van lichaam en geest
 • Unieke mix van kruiden, aminozuren en vitamines
 • Energieke Ginkgo Biloba
 • Vitamine B3 voor vermoeidheid en uitputting
 • Aangenaam stimulerende smaak
 • Tongspray voor snelle fysieke opname
Lees meer »

Specificaties

Ingrediënten Rush Herbal Popper

Purified Water, L-Arginine, Siberian Ginseng, Saw Palmetto, Vaccinium Macrocarpon, Gingko Biloba Leaf Extract, L-Glutamic Acid, L-Alanine, L-Lysine, NE* Niacin (as Nicotinamide), Sodium Chloride, E211, Potassium Sorbate

Ginkgo Biloba

Dit extract van een beroemde langlevende boom wordt al eeuwenlang gebruikt in voedingssupplementen, lang geassocieerd met het vermogen om het lichaam wakker te schudden. Het is niet alleen in verband gebracht met een stimulerende werking in mentale en cognitieve prestaties, maar ook met ondersteuning van stikstofmonoxide, waarvan bekend is dat het een sleutelrol speelt in de bloedsomloop.

Siberische Ginseng

Deze kleine, houtachtige struik, niet verwant aan echte Ginseng, heeft in feite een opmerkelijk aantal eigenschappen gemeen. Het gebruik ervan gaat meer dan 2000 jaar terug en wordt traditioneel gebruikt als tonicum en stimulerend middel, maar ook om het fysieke aanpassingsvermogen te verbeteren. Er is onderzoek gedaan naar de interactie met fysieke weerstand en uithoudingsvermogen

L-Arginine

In ons lichaam wordt het aminozuur L-Arginine omgezet in stikstofmonoxide (NO), dat als zeer belangrijk wordt beschouwd voor de bloedsomloop. Het is bekend dat stikstofmonoxide de 50 biljoen cellen helpt om met elkaar te communiceren en het is ook uitgebreid bestudeerd met betrekking tot het vermogen om fysieke activiteiten op een breed scala van gebieden te ondersteunen.

Vitamine B3

Deze vorm van vitamine B3, ook wel niacinamide of nicotinamide genoemd, wordt als zeer belangrijk beschouwd voor de innerlijke werking van ons lichaam. Het wordt als zeer nuttig beschouwd vanwege de bekende bijdrage aan een normale psychologische functie, naast een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

Gebruik

De Rush Herbal Popper is bedoeld als een snelle, gemakkelijke en discrete toevoeging aan je gewone, normale intieme leven en slaapkamerervaringen. Voor gebruik de fles goed schudden. Spray 3 ml (2 tot 5 verstuivingen) onder uw tong ongeveer 15 minuten voordat u begint met sporten. Voor maximaal genot wordt aanbevolen om het te gebruiken als een regelmatige opmaat naar intimiteit, naast het investeren in langdurig gebruik.

21,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Product beoordelingen

 • 10
  Oke ik heb vaak poppers gedaan die je moest snuiven maar dit middel is gewoon te gek voor woorden.
  10-04-2024
Alle beoordelingen
1124
 • Copyright © 2024 Condoom.nl