100% Durex, 100% betrouwbaar

Skyn All Night Long glijmiddel (80ml)

Laat vaginale droogheid de stemming niet bederven. Skyn All Night Long Glijmiddel is een intiem glijmiddel op siliconenbasis dat vocht toevoegt precies waar het nodig is, waardoor de gladheid wordt verbeterd en je seksuele activiteiten comfortabeler worden. Te gebruiken op latex en latexvrije condooms

Het Skyn All Night Long glijmiddel is ontworpen voor gebruik met alle Skyn-condooms en is compatibel met condooms van polyisopreen, natuurlijk rubberlatex en polyurethaan.

Het glijmiddel heeft een heldere, niet-plakkerige formule. Door de afwezigheid van parabenen, geurstoffen en conserveermiddelen is het een uitstekende keuze voor mensen met een gevoelige huid. Dit persoonlijke glijmiddel voelt fluweelzacht aan en zorgt voor tijdelijke verlichting van vaginale droogheid en kan anale seks ook veel aangenamer maken.

Het product is zeer eenvoudig aan te brengen en heeft een superieure pompkwaliteit en ergonomie voor een ideale dosering. De formule op siliconenbasis gaat lang mee - met een paar druppels kom je al een heel eind. Royaal aanbrengen voor het beste resultaat. Het product laat geen vlekken achter en is zeer gemakkelijk schoon te vegen.

Skyn All Night Long is een glijmiddel ontworpen voor penis- en vaginale toepassing. De formulering op siliconenbasis kan onverenigbaar zijn met siliconen seks speeltjes. Als je dit product wilt gebruiken met siliconen dildo's of intieme stimulators, is het aan te raden om een patchtest uit te voeren.

Dit product is geschikt voor vaginale en anale seks. Het is geen anticonceptiemiddel en bevat geen zaaddodend middel. Lees voor meer informatie het productetiket en gebruik het alleen zoals aangegeven. Alle Skyn-smeerproducten zijn getest op veiligheid en voldoen aan of overtreffen alle Europese normen.

Lees meer »
17,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Wij adviseren
  • Copyright © 2024 Condoom.nl