Condoom.nl

100% Durex, 100% betrouwbaar

100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom.nl Orgasme-Clitoris Gel (50ml)

Wist je dat maar liefst tweederde van de vrouwen niet altijd een orgasme heeft tijdens de seks? Wij vinden dat oneerlijk en komen met een oplossing: orgasme-gel. Smeer enkele druppels van dit product op je clitoris en je wordt overspoeld door golven van verkoelende, verwarmende en tintelende sensaties.

Waarom kiezen voor deze Orgasme-Clitoris gel?

Maar weinig dingen zijn zo kwellend als seks zonder orgasme. Je bent opgewonden, maar je partner komt veel sneller klaar dan jij. En als dit meerdere keren gebeurt, kan het een flinke domper op jullie seksleven betekenen.

Geen nood, want deze orgasme-gel biedt uitkomst. Het maakt jouw erogene zones extra gevoelig, waardoor je veel meer gestimuleerd wordt. Je merkt het verschil meteen bij de eerste ‘testrit’. Frisse en hete sensaties wisselen elkaar af in een tinteling die we maar moeilijk met woorden kunnen beschrijven. Je zou het zelf moeten ervaren.

Met deze gel kom je sneller en intenser klaar. Zo kun je samen met je partner tot een spetterend hoogtepunt komen, waarna je lachend in elkaars armen versmelt. Een paar druppeltjes van deze orgasme-gel en je bent verkocht. Hij is trouwens ook prima te gebruiken in combinatie met één van onze condooms

Voor wie geschikt?

Na verloop van tijd raak je gewend aan bepaalde standjes en bewegingen. Ze zijn nog steeds opwindend, maar niet zo veel als vroeger. Kun jij wel een beetje extra stimulatie gebruiken? Dan is deze orgasme-gel perfect. Smeer een beetje op jouw erogene zones en je wordt nóg gevoeliger. 

Dit flesje van 50ml is klein genoeg om in een enveloppe door de brievenbus te passen. En dat betekent dat je bij Condoom.nl geen verzendkosten betaalt. Je hoeft dus ook niet thuis te blijven om de deur open te doen en/of voor ontvangst te tekenen. Je kan hem zelfs als handbagage meenemen in het vliegtuig.

Lees meer »
9,99 6,49

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • 50 ml
  • Clitoris stimulerende gel
  • Snellere, intensere orgasmes
  • Verkoelend en verwarmend effect
  • Tot 50 orgasmes in één flesje
  • Voordelig geprijsd, gratis thuis bezorgd

Wij adviseren

Merk informatie

893
  • Copyright © 2021 Condoom.nl