100% Durex, 100% betrouwbaar

Pjur Superhero Delay Serum (20ml)

Ervaar een revolutionaire verbetering in je liefdesleven met het Pjur Superhero Delay Serum. Dit unieke product is ontworpen voor mannen die hun uithoudingsvermogen willen verhogen en hun partner willen trakteren op een langdurig en intiem avontuur.

Het Pjur Superhero Delay Serum is een krachtige, snelwerkende formule, speciaal ontworpen om de gevoeligheid van de penis tijdelijk te verminderen, zonder het plezier te verminderen. Dit serum vermindert de sensatie net genoeg om je te helpen langer mee te gaan, maar niet zoveel dat je geen plezier meer beleeft.

Het product is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, om veiligheid en effectiviteit te garanderen. Het is vrij van lidocaïne en benzocaïne en is daarom zeer geschikt voor langdurig gebruik. Dit maakt het een ideaal product voor mannen die hun uithoudingsvermogen willen verbeteren zonder concessies te doen aan veiligheid of comfort.

Het Pjur Superhero Delay Serum is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de handige dispenser is het eenvoudig om de juiste hoeveelheid te doseren. Het serum heeft een gladde textuur, die gemakkelijk aan te brengen is en snel wordt opgenomen door de huid, zonder vettig residu achter te laten. Het is geurloos en smaakloos, waardoor het discreet kan worden gebruikt.

Naast zijn prestatiebevorderende effecten, hydrateert het Pjur Superhero Delay Serum ook de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft. Het serum is dermatologisch getest en compatibel met latex condooms, waardoor je het veilig kunt gebruiken in combinatie met de meeste anticonceptiemiddelen.

Het Pjur Superhero Delay Serum is jouw geheime wapen in de slaapkamer, dat je helpt de controle te houden en de ervaring voor jou en je partner te verbeteren. Probeer het vandaag nog en ontdek een nieuwe wereld van uithoudingsvermogen en genot.

Lees meer »

Specificaties

Wat zit er in Pjur Superhero Dealy Serum?

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Dimethiconol.

Gebruik

Spray een of twee keer op de eikel. Na 15 tot 20 seconden licht deppen (niet afvegen) om te voorkomen dat het serum hetzelfde effect heeft op uw partner. Niet gebruiken op een ontstoken of geïrriteerde huid. Compatibel met latex condooms

pjur serums op siliconenbasis blijven op het huidoppervlak en worden niet geabsorbeerd. Als u het product eraf wilt wassen, is een milde zeep en water geschikt.

Breng het product voor gebruik aan op uw onderarm om te testen op mogelijke of bekende allergische reacties. Niet gebruiken als u een allergische reactie ervaart.

18,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Vermindert de gevoeligheid van de penis voor een langere ervaring
  • Vrij van lidocaïne en benzocaïne
  • Hydrateert en verzacht de huid
  • Geurloos en smaakloos
  • Dermatologisch getest
  • Compatibel met latex condooms

Wij adviseren

550
  • Copyright © 2024 Condoom.nl