100% Durex, 100% betrouwbaar

Pjur Med Pro-Long delay Spray (20ml)

Veel mannen hebben last van vroegtijdige zaadlozing. Onze vertragingsspray met extract van eikenschors voor uitwendige toepassing op de penis is ontworpen om dit probleem te verhelpen. In combinatie met panthenol kan de werkzame stof looizuur (uit het eikenschorsextract) de huid kalmeren en overgevoeligheid voorkomen.

Pjur Med PRO-LONG spray met eikenbastextract voor uitwendig gebruik op de penis.

Lees meer »

Specificaties

Wat zit er in Pjur Med Pro-Long Serum?

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Dimethiconol.

Zijn pjur-serums op siliconenbasis?

Ja, Pur-serums zijn op siliconenbasis. De siliconen in deze producten hebben echter een andere functie dan de siliconen in persoonlijke glijmiddelen. De film heeft in eerste instantie wel een smerende werking. Het belangrijkste doel is echter om de huid te beschermen en de gevoeligheid te verminderen. In tegenstelling tot persoonlijke glijmiddelen op siliconenbasis, wordt de siliconen in de serums alleen gebruikt als drager voor de filmvormende middelen. Daarom raden we aan om de serums te gebruiken in combinatie met persoonlijke glijmiddelen van Pjur, omdat deze zorgen voor een langdurige smering.

Gebruik

Breng 1-2 pompjes aan op de eikel. Na 15 tot 20 seconden licht deppen (niet afvegen) om te voorkomen dat het serum inwerkt op uw partner. Niet gebruiken op een ontstoken of geïrriteerde huid.

Breng het product voor gebruik aan op uw onderarm om te testen op mogelijke of bekende allergische reacties. Niet gebruiken als u een allergische reactie ervaart.

Pjur serums op siliconenbasis blijven op het huidoppervlak en worden niet geabsorbeerd. Als u het product eraf wilt wassen, is een milde zeep en water geschikt.

17,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Vermindert de gevoeligheid
  • Stelt klaarkomen uit
  • In handig flesje
  • Eenvoudig in gebruik
  • Kleur: Transparant
  • Inhoud: 20 mL
1062
  • Copyright © 2023 Condoom.nl