100% Durex, 100% betrouwbaar

Pjur Original Massage- en Glijmiddel (250ml)

Duik in een wereld van nieuwe sensaties en genot met Pjur Original Massage- en Glijmiddel, een veelzijdige oplossing ontworpen voor ultiem comfort en optimale glijbaarheid. Deze 2-in-1 formule dient zowel als hoogstaande massagegel als topkwaliteit glijmiddel, belovend voor een zachte, vloeiende ervaring die je zal verbazen.

De Pjur Original is dermatologisch getest en vervaardigd uit de fijnste ingrediënten die je huid voeden en beschermen. Het is een siliconenbasis glijmiddel, wat een langdurige gladheid garandeert zonder dat je het product frequent moet aanbrengen. De waterbestendige eigenschap maakt het perfect voor gebruik onder de douche of in bad.

Of je nu een intieme massage wilt geven, sensuele voorspel nastreeft of een comfortabele, onbezorgde seksuele ervaring wenst, Pjur Original vervult je wensen. Het is compatibel met latex condooms, wat het een veilige keuze maakt voor beschermde seks.

Dit product is reukloos en smaakloos, waardoor het je niet afleidt van de natuurlijke geuren en smaken van je partner. Daarnaast laat het geen vettige resten achter, wat het opruimen na gebruik vergemakkelijkt.

Gebruiksaanwijzing: Breng een beetje Pjur Original aan op de gewenste delen van het lichaam en verspreid het met zachte, trage bewegingen. De fluweelzachte textuur en het superieure glijvermogen laten je elk moment ten volle waarderen.

Pjur Original Massage- en Glijmiddel is je geheime wapen voor je intiemste momenten. Het versterkt sensaties, bevordert de verbinding en transformeert elke ervaring in een ontdekkingstocht. Koop het nu en ervaar de zachtheid en soepelheid van dit topkwaliteit product.

Waarschuwing: Hoewel Pjur Original compatibel is met latex condooms, wordt het niet aanbevolen voor gebruik met siliconen speeltjes.

Lees meer »

Specificaties

Wat zit er in Pjur Original? 

Ingrediënten: Cyclopentasiloxaan, Dimethicone, Dimethiconol.

Kies voor kwaliteit, kies voor plezier, kies voor Pjur Original Massage- en Glijmiddel. Dit product is verkrijgbaar op Condoom.nl, jouw betrouwbare partner voor al je behoeften op het gebied van seksuele gezondheid en welzijn.

Gebruik

Ontdek een nieuwe wereld van sensualiteit en plezier met Pjur Original Massage- en Glijmiddel, een veelzijdig product ontworpen voor maximaal comfort en ongeëvenaard glijvermogen. Dit 2-in-1 product is zowel een hoogwaardige massagegel als een premium glijmiddel en belooft een zachte, soepele ervaring die je zal verrassen.

De Pjur Original is dermatologisch getest en gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten die de huid voeden en beschermen. Het is een siliconenbasis glijmiddel, wat betekent dat het een langdurige gladheid biedt zonder dat je het product vaak opnieuw hoeft aan te brengen. Het is ook waterbestendig, wat het ideaal maakt voor gebruik in de douche of het bad.

Of je nu een intieme massage wilt geven, sensueel wilt voorspelen of een comfortabele en zorgeloze seksuele ervaring wilt hebben, Pjur Original voldoet aan je behoeften. Het is compatibel met latex condooms, waardoor het een veilige keuze is voor beschermde seks.

Dit product is geur- en smaakloos, wat betekent dat het je niet zal afleiden van de natuurlijke geuren en smaken van je partner. Bovendien laat het geen vettig residu achter, waardoor schoonmaken na gebruik gemakkelijk is.

Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid Pjur Original aan op de gewenste lichaamsdelen en verspreid het met zachte, langzame bewegingen. De zijdezachte textuur en het superieure glijvermogen laten je toe om elk moment volledig te genieten.

Pjur Original Massage- en Glijmiddel is het geheime ingrediënt voor je meest intieme momenten. Het verhoogt de sensaties, stimuleert de verbinding en maakt van elke ervaring een ontdekkingsreis. Koop het nu en ontdek de zachtheid en soepelheid van dit hoogwaardige product.

Waarschuwing: Hoewel Pjur Original compatibel is met latex condooms, is het niet aanbevolen voor gebruik met siliconen speelgoed.

Ingrediënten: Cyclopentasiloxaan, Dimethicone, Dimethiconol.

Kies voor kwaliteit, kies voor plezier, kies voor Pjur Original Massage- en Glijmiddel. Dit product is verkrijgbaar op Condoom.nl, jouw betrouwbare partner voor al je behoeften op het gebied van seksuele gezondheid en welzijn.

Vergelijken

Wat is het verschil tussen pjur ORIGINAL en pjur WOMAN?

neutrale geur, 100 ml, 250 ml, super geconcentreerd, glijmiddel op siliconenbasis, bestverkopende persoonlijke siliconen glijmiddel, pjur original,
neutrale geur, 100 ml, 250 ml, super geconcentreerd, glijmiddel op siliconenbasis, bestverkopende persoonlijke siliconen glijmiddel, pjur original,

pjur WOMAN en pjur ORIGINAL lijken erg op elkaar omdat beide producten dezelfde ingrediënten bevatten. Het enige verschil ligt in hun concentratie. pjur WOMAN is speciaal ontworpen voor vrouwen met een gevoelige huid en laat de huid bijzonder zacht aanvoelen, wat vooral belangrijk is voor vrouwen.

Wat is het verschil tussen producten op waterbasis en op siliconenbasis?

pjur glijmiddelen op waterbasis zorgen ervoor dat uw intieme zone goed gesmeerd is en verzorgen ook je huid. Het zijn de klassieke formules voor glijmiddel. Ze worden opgenomen in de bovenste huidlagen en laten de huid geweldig aanvoelen terwijl ze tegelijkertijd een uitstekende smering leveren zonder enige plakkerigheid. Glijmiddelen op waterbasis kunnen ook bij al het speelgoed worden gebruikt. pjur glijmiddelen op siliconenbasis bevatten siliconen van de hoogste kwaliteit die zorgen voor extra langdurige smering en tal van andere voordelen. Siliconenmoleculen zijn groter dan de poriën in de menselijke huid. Als zodanig vormen ze een ademende beschermende film die de huid zacht en glad maakt. Wat meer is, onze op siliconen gebaseerde persoon.

32,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Glijmiddel siliconenbasis
 • Geur- en smaakloos
 • Langdurig glij- en massagemiddel
 • Dermatologisch getest
 • Vrij van parfums en conserveringsmiddelen
 • Inhoud: 30/100/250/500ml

Ook interessant

Pjur Woman Glijmiddel op Siliconenbasis — 30ml

(4 beoordelingen)
8,95
 • Op siliconenbasis
 • Voor een zachte huid
 • Geur- en smaakloos
 • Langdurig glij- en massagemiddel
 • Dermatologisch getest
 • Vrij van parfums en conserveringsmiddelen
 • Inhoud: 30/100/250ml
Op voorraad
 • Copyright © 2023 Condoom.nl