100% Durex, 100% betrouwbaar

Pjur Superhero Delay Serum (20ml)

Het innovatieve vertragingsserum voor mannen. De gel creëert een beschermende film over de penis die de gevoeligheid kan verminderen zonder te verdoven. Dit kan vroegtijdige zaadlozing helpen voorkomen. Het serum kan elke dag worden gebruikt en is compatibel met latexcondooms. Het werkt ook perfect met alle persoonlijke smeermiddelen van pjur.

Vertragingsserum voor mannen – voor langer plezier. Vermindert de gevoeligheid – maar niet de sensatie! Het serum verbetert de gladheid en omhult de penis als een beschermende film, waardoor overmatige gevoeligheid wordt verminderd zonder enig verdovend effect.

Lees meer »

Specificaties

Wat zit er in Pjur Superhero Dealy Serum?

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Dimethiconol.

Gebruik

Spray een of twee keer op de eikel. Na 15 tot 20 seconden licht deppen (niet afvegen) om te voorkomen dat het serum hetzelfde effect heeft op uw partner. Niet gebruiken op een ontstoken of geïrriteerde huid. Compatibel met latex condooms

pjur serums op siliconenbasis blijven op het huidoppervlak en worden niet geabsorbeerd. Als u het product eraf wilt wassen, is een milde zeep en water geschikt.

Breng het product voor gebruik aan op uw onderarm om te testen op mogelijke of bekende allergische reacties. Niet gebruiken als u een allergische reactie ervaart.

18,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Vermindert overgevoeligheid van de penis
  • Nieuwe gevoeligheids verminderend onzichtbaar laagje
  • Geconcentreerde vertragende serum voor mannen
  • Snelwerkend binnen 15 seconden en gaat uren lang mee
  • Inhoud: 20ml

Wij adviseren

550
  • Copyright © 2023 Condoom.nl