100% Durex, 100% betrouwbaar

Pjur Original Massage- en Glijmiddel (30ml)

Pjur Original is een van de meest verkochte glijmiddelen op siliconenbasis ter wereld. Siliconenmoleculen worden niet door de huid opgenomen, maar blijven aan het oppervlak, waardoor Pjur Original een langdurig glijdend effect heeft bij geslachtsgemeenschap en een goede, langdurige massage. Een druppel volstaat voor een aangenaam en langdurig glijplezier. De huid voelt zacht en zijdezacht aan: een absoluut betrouwbaar glijmiddel voor langdurig plezier. Je kunt de juiste hoeveelheid voor een stimulerende lichaamsmassage naar eigen inzicht bepalen en genieten van dat zijdezachte huidgevoel. Het is van nature smaakneutraal en geurloos, bijzonder geschikt voor de huid, en bevat geen bewaarmiddelen. Er zijn geen grenzen meer aan je fantasie en plezier. 

Lees meer »

Specificaties

Wat zit er in Pjur Original? 

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol.

Gebruik

Breng eenvoudig de hoeveelheid glijmiddel aan die je nodig hebt op het overeenkomstige deel van je intieme zone. Geschikt voor dagelijks gebruik. Geschikt voor gebruik met met latex condooms.

pjur glijmiddelen op siliconenbasis blijven op het huidoppervlak en worden niet geabsorbeerd. Als je het product eraf wilt wassen, kun je dit doen met milde zeep en water.

Vergelijken

Wat is het verschil tussen pjur ORIGINAL en pjur WOMAN?

pjur WOMAN en pjur ORIGINAL lijken erg op elkaar omdat beide producten dezelfde ingrediënten bevatten. Het enige verschil ligt in hun concentratie. pjur WOMAN is speciaal ontworpen voor vrouwen met een gevoelige huid en laat de huid bijzonder zacht aanvoelen, wat vooral belangrijk is voor vrouwen.

Wat is het verschil tussen producten op waterbasis en op siliconenbasis?

pjur glijmiddelen op waterbasis zorgen ervoor dat uw intieme zone goed gesmeerd is en verzorgen ook je huid. Het zijn de klassieke formules voor glijmiddel. Ze worden opgenomen in de bovenste huidlagen en laten de huid geweldig aanvoelen terwijl ze tegelijkertijd een uitstekende smering leveren zonder enige plakkerigheid. Glijmiddelen op waterbasis kunnen ook bij al het speelgoed worden gebruikt. pjur glijmiddelen op siliconenbasis bevatten siliconen van de hoogste kwaliteit die zorgen voor extra langdurige smering en tal van andere voordelen. Siliconenmoleculen zijn groter dan de poriën in de menselijke huid. Als zodanig vormen ze een ademende beschermende film die de huid zacht en glad maakt. Wat meer is, onze op siliconen gebaseerde persoon.

7,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Op siliconenbasis
  • Geur- en smaakloos
  • Langdurig glij- en massagemiddel
  • Dermatologisch getest
  • Vrij van parfums en conserveringsmiddelen
  • Inhoud: 30/100/250/500ml
  • Copyright © 2023 Condoom.nl