100% Durex, 100% betrouwbaar

Veganix - Zetpillen tegen vaginale droogheid (10 stuks )

Veganix zijn vaginale zetpillen van natuurlijke plantenextracten, vitamine E en hyaluronzuur. Veganix-zetpillen zijn bedoeld als een verfrissend en hydraterend medisch hulpmiddel in geval van niet-agressieve vaginale aandoeningen en problemen zoals niet-gecompliceerde atrofische vaginitis (of vaginale atrofie). Dit product helpt de natuurlijke fysiologische intravaginale omgeving te herstellen.

VEGANIX hydrateert en kalmeert doeltreffend, vermijdt en bestrijdt vaginale droogte.

De vagina hoort normaal een beetje vochtig te zijn. Als de vagina te droog is dan dit klachten veroorzaken zoals irritatie, jeuk, pijn, branderigheid en pijn bij het vrijen.

Vaginaal vocht heeft de volgende functies:

Het is een glijmiddel waardoor de vaginawanden soepel over kunnen bewegen (bijvoorbeeld tijdens het lopen of gaan zitten).
Doordat de hoeveelheid vocht toeneemt bij seksuele opwinding zal gemeenschap daardoor prettiger zijn.
Het vaginaal vocht speelt ook een belangrijke rol bij het gezond houden van de vagina. Het vocht is een klein beetje zuur, waardoor ziektekiemen (zoals bacteriën en schimmels) geen infectie kunnen veroorzaken.
Vaginale droogheid komt het meest voor bij vrouwen in en na de overgang maar vaginale droogheid kan ook andere oorzaken hebben, zoals afname van de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam.
SAMENSTELLING
Elke VEGANIX-zetpil bevat hyaluronzuur, een in vet oplosbaar extract van centella asiatica, een in vet oplosbaar extract van malva sylvetris, een in vet oplosbaar extract van chamomilla, essentiële olie van niaouli, acetaat van vitamine E, watervrij colloïdaal silicium en vaste hemi-synthetische glyceriden.

Lees meer »

Gebruik

DOSERING Uitgezonderd indien anders voorgeschreven door een arts, bedraagt de dagelijkse dosis 1 zetpil gedurende maximaal 10 opeenvolgende dagen. Blijven de vaginale problemen zich voordoen, moet je een arts raadplegen. Voor een optimale doeltreffendheid en een maximaal comfort de zetpil inbrengen voor het slapengaan.

TOEDIENING De zetpil alleen vaginaal inbrengen, onmiddellijk na opening van de aluminium verpakking. Vooraf handen wassen. De aluminium-verpakking van de zetpil voorzichtig openen; zorg ervoor dat je de zetpil niet laat vallen. Steek de zetpil met de wijsvinger in de vagina.

De zetpillen niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum (vermeld op de kartonnen verpakking en de strip). niet gebruiken als de verpakking beschadigd is. niet gebruiken tijdens de menstruatie of in geval van overvloedige vaginale afscheiding. niet gebruiken in combinatie met een mechanisch of chemisch voorbehoedsmiddel. tijdens de zwangerschap alleen gebruiken indien echt noodzakelijk en alleen op voorschrift. Bij langdurig gebruik kan gevoeligheid optreden (zeldzaam). In dat geval de behandeling stopzetten en een arts raadplegen. bewaren op een donkere, droge, koele plaats bij een temperatuur onder 25 °C, bij voorkeur in de oorspronkelijke kartonnen verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Veganix is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Raadpleeg bij aanhoudende klachten drogist, apotheker of arts.

VEGANIX-zetpillen zijn bedoeld voor gebruik in alle niet-pathologische gevallen gekoppeld aan het vaginaal slijmvlies zoals irritatie, jeuk, pijn, branderigheid en problemen bij seksuele handelingen.

17,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Veganix vaginale zetpillen
  • Met natuurlijke plantenextracten
  • Met hyaluronzuur
  • Hydrateert
  • Verzacht de slijmvliezen
1089
  • Copyright © 2022 Condoom.nl