Condoom.nl

100% Durex, 100% betrouwbaar

100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom.nl Glijmiddel Warming (1+1)

Warming glijmiddel

Glijmiddel zorgt voor kletsnat genot. Maar waarom zou je voor een neutraal product kiezen als er ook een glijmiddel met verwarmend en tintelend effect is? Ons warming-glijmiddel is één van de bestsellers in deze webwinkel. Van hoge kwaliteit en voordelig geprijsd, is dit een prima alternatief voor de duurdere merken.

Waarom kiezen voor dit glijmiddel?

Dit glijmiddel met warming-effect geeft een prettig tintelend gevoel na het aanbrengen. Hiermee voel je je onmiddellijk op je gemak, zodat je kunt genieten van een soepele penetratie. Dit glijmiddel is op waterbasis, waardoor je het makkelijk af kunt vegen of spoelen, zonder sporen na te laten. Het is reukloos en transparant. 

Bij vaginaal gebruik geeft het warming-glijmiddel al een enorm opwindende sensatie, maar bij anaal gebruik zie je helemaal sterretjes! Jij bepaalt hoe je dit product inzet, maar let op: voor oraal gebruik is dit middel niet geschikt. Breng het dus pas ná het voorspel aan.

De tube van 100 ml bevat genoeg glijmiddel om hier maandenlang van de genieten. Tegelijkertijd is hij klein genoeg om in een enveloppe te passen. En dat betekent bij Condoom.nl dat je geen verzendkosten betaalt. 

Voor wie geschikt?

Ongeacht oriëntatie of voorkeuren, is dit glijmiddel is voor iedereen een onweerstaanbare bedpartner. De tinteling brengt je tot nieuwe niveaus van opwinding, met buitenaardse orgasmes tot gevolg. Inderdaad: je bent hiermee echt even van de wereld. 

Dit glijmiddel is van de hoogste kwaliteit ingrediënten gemaakt. Het is huidvriendelijk en volgens de stren

ge normen en richtlijnen geproduceerd. Dit product irriteert niet en kun je, indien gewenst, meerdere keren per dag gebruiken. Profiteer van jouw bezoek aan deze pagina en leg het warming-glijmiddel nu meteen in jouw virtuele winkelmandje.

Lees meer »
7,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • 100 ml poipmfles
  • Op waterbasis

  • Opwindend, verwarmend effect

  • Voordelig geprijsd

  • Geen verzendkosten

  • Copyright © 2021 Condoom.nl