100% Durex, 100% betrouwbaar

Bezorgen

 • Wij verzenden in discrete verpakking zonder Condoom.nl als afzender op de doos of enveloppe. Niemand ziet dat je condooms besteld hebt ook niet op je bankafschrift.

  Same Day

  6,95 (GRATIS va 60,-) Spoedservice (alleen NL) Pakketpost met Track & Trace.
  Vandaag besteld voor 11.00 uur is ook vandaag bezorgd (alleen op werkdagen).
  Als je gebruikt maakt van onze Same Day Delivery Service moet de bestelling voor 11.00 uur geplaatst worden dan wordt je bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Je krijgt van de bezorger een mail met een tijdvlak van 2 uur waarin je pakket bezorgd gaat worden, heb je je telefoonnummer afgelaten bij je gegevens dan krijg je 15 min voor bezorging een sms. Komt de bezorging niet uit, wijzig dan gratis je bezorging.                                   

  Next Day:

  6,95 (GRATIS va 60,-) Spoedservice (alleen NL) Pakketpost met Track & Trace: Voor 24 uur besteld, volgende werkdag bezorgd (zo. t/m do.)
  Je krijgt van de bezorger een mail rond 16.00 uur met een tijdvlak van 2 uur waarin je pakket bezorgd gaat worden, heb je je telefoonnummer achtergelaten bij je gegevens dan krijg je 15 min voor bezorging een sms. Komt de bezorging niet uit, wijzig dan gratis je bezorging.                     

  Gratis verzending:
  GRATIS Per Enveloppe naar huisadres zonder Track & Trace (NL) : bezorging duurt doorgaans 2 of meer dagen (ma. t/m zat.)
  Kies je voor briefpost verzending dan wordt je bestelling op werkdagen verstuurd. PostNL komt op werkdagen alle post ophalen om 17.00 uur. Alles wordt de volgende dag bezorgd. Kies je voor enveloppe kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is dan per pakket. Briefpost is niet traceerbaar en kan wel eens verloren raken in de post. Indien een product niet in een enveloppe past wordt het automatisch verstuurd per pakket. Voor bezorging per pakket krijg je een track en tracé mail met een bezorgindicatie, maak je gebruik van de PostNL app dan kun je je bezorging aanpassen. Bijvoorbeeld naar een afhaallocatie.  

  Pakketpost met track en trace (NL):
  4,95 (GRATIS va 35,-) Verzending naar huisadres (PostNL): bezorging binnen 24 uur (ma. t/m zat.)
  Alle bestellingen worden op werkdagen verstuurd en de volgende werk- of zaterdag bezorgd. Voor bezorging per pakket krijg je een track en trace mail met een bezorgindicatie.

  Pakketpost met track en trace (BE):
  5,95 (GRATIS va 35,-) Verzending naar huisadres (B-Post): bezorging binnen 24 uur (ma. t/m zat.)
  Alle bestellingen worden op werkdagen verstuurd en de volgende werk- of zaterdag bezorgd. Voor bezorging per pakket krijg je een track en trace mail met een bezorgindicatie.                      

  PostNL/Bpost Afhaallocatie:

  4,95 (GRATIS va 35,-) PostNL- of B-post-ophaalpunt Pakketpost met Track & Trace: Beschikbaar binnen 24 uur op werkdagen (ma. t/m zat.)
  Er zijn in Nederland ruim 2400 afhaalpunten en 1000 in België.  Ook deze verzendmethode is discreet er staat geen Condoom.nl op de doos, Indien je hiervoor kiest dien je een geldig ID bewijs mee te nemen om je pakket mee te krijgen, haal je een pakket op voor iemand anders neem dan zijn/haar ID mee, anders krijg je het pakket niet mee. Let op: je pakket zal 7 dagen beschikbaar zijn om af te halen op de locatie, daarna wordt het retour gestuurd.                                                              

  Avondlevering:
  6,95 (GRATIS va 60,-) Avondbezorging (alleen NL) Pakketpost met Track & Trace: levering op afgesproken datum (ma. t/m vrij.)
  Ben je overdag niet thuis, kies dan voor een avondlevering naar keuze op werkdagen. Je pakket wordt dan op werkdagen bezorgd tussen 18.00 uur en 22.00 uur. Je krijgt van de bezorger een mail met een tijdvlak van 2 uur waarin je pakket bezorgd gaat worden, heb je je telefoonnummer afgelaten bij je gegevens dan krijg je 15 min. voor bezorging een sms. Komt de bezorging niet uit, wijzig dan gratis je bezorging.


 • Copyright © 2024 Condoom.nl