100% Durex, 100% betrouwbaar

Bezorgen

 • Wij verzenden in discrete verpakking zonder Condoom.nl als afzender op de doos of enveloppe. Niemand ziet dat je condooms besteld hebt ook niet op je bankafschrift.

  Same Day: Vandaag besteld voor 11.00 uur is ook vandaag bezorgd (alleen op werkdagen). Deze verzendmethode is gratis voor een bestelling vanaf € 60, anders zijn de kosten € 5,95. Als je gebruikt maakt van onze Same Day Delivery Service moet de bestelling voor 11:00 uur geplaatst worden dan wordt je bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Je krijgt van de bezorger een mail met een tijdvlak van 2 uur waarin je pakket bezorgd gaat worden, heb je je telefoonnummer afgelaten bij je gegevens dan krijg je 15 min voor bezorging een sms. Komt de bezorging niet uit, wijzig dan gratis je bezorging.                                   
  Next Day: Indien je in de avond besteld voor 24.00 uur (Zondag t/m Donderdag) dan kun je er voor kiezen om je bestelling de volgende dag al te laten bezorgen. Kosten € 5,95 voor een bestelling onder € 60, daarboven GRATIS. Je krijgt van de bezorger een mail rond 16uur met een tijdvlak van 2 uur waarin je pakket bezorgd gaat worden, heb je je telefoonnummer achtergelaten bij je gegevens dan krijg je 15min voor bezorging een sms. Komt de bezorging niet uit, wijzig dan gratis je bezorging.                     
  Gratis verzending: Kies je niet voor deze bovenstaande bezorgservice dan wordt je bestelling op werkdagen GRATIS verstuurd naar je huisadres. Kies je voor briefpost verzending dan wordt je bestelling op werkdagen verstuurd. PostNL komt op werkdagen alle post en pakketten ophalen om 17,15uur. Alles wordt de volgende dag bezorgd. Kies je voor briefpost kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is dan per pakket. Briefpost is niet traceerbaar en kan wel eens verloren raken in de post. Indien een product niet in een enveloppe past wordt het automatisch verstuurd per pakket. Voor bezorging per pakket krijg je een track en tracé mail met een bezorgindicatie, maak je gebruik van de PostNL app dan kun je je bezorging aanpassen. Bijvoorbeeld naar een afhaallocatie.                                                       
  PostNL/Bpost Afhaallocatie: Er zijn in Nederland ruim 2400 afhaalpunten en 1000 in België. Deze verzendmethode kost € 3,95 en gratis voor een bestelling vanaf € 25. Ook deze verzendmethode is discreet er staat geen Condoom.nl op de doos, Indien je hiervoor kiest dien je een geldig ID bewijs mee te nemen om je pakket mee te krijgen, haal je een pakket op voor iemand anders neem dan zijn/haar ID mee, anders krijg je het pakket niet mee. Let op: je pakket zal 7 dagen beschikbaar zijn om af te halen op de locatie, daarna wordt het retour gestuurd.                                                                                                 
  Avondlevering: Ben je overdag niet thuis, kies dan voor een avondlevering naar keuze op werkdagen. Je pakket wordt dan op werkdagen bezorgd tussen 18.00uur en 22,00uur. Deze verzendmethode kost € 3,99 en is gratis voor een bestelling boven € 45  Je krijgt van de bezorger een mail met een tijdvlak van 2 uur waarin je pakket bezorgd gaat worden, heb je je telefoonnummer afgelaten bij je gegevens dan krijg je 15min voor bezorging een sms. Komt de bezorging niet uit, wijzig dan gratis je bezorging.

 • Condoom.nl biedt u verschillende verzendmethodes:

  • Verzending naar huisadres, Briefpost, bezorging duurt doorgaans 2 of meerdere dagen (maandag tm zaterdag)
  • Verzending naar huisadres, Pakketpost met Track & Trace, bezorging binnen 24uur (maandag tm zaterdag)
  • Avondbezorging, Pakketpost met Track & Trace Levering op afgesproken datum (maandag tm vrijdag)
  • Ophalen bij PostNL-ophaalpunt, Pakketpost met Track & Trace Beschikbaar binnen 24 uur op werkdagen (maandag tm zaterdag)
  • Spoedservice, vandaag in huis bezorging! Pakketpost met Track & Trace, Voor 24uur besteld volgende werkdag bezorgd, Voor 12uur besteld, dezelfde dag bezorgd ( maandag tm vrijdag)
 • Copyright © 2024 Condoom.nl