100% Durex, 100% betrouwbaar

ToyJoy Amazing Pleasure Sex Toy Kit (Box)

Door dat ToyJoy door de jaren heen veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van speeltjes. Weten zij ook welke toys jij het beste kunt gebruiken om te beginnen aan een spannend avontuur.
De Amazing Pleasure Sex Toy Kit is dan ook gevuld met sensuele, uitdagende maar vooral spannende items die ieders stoutste dromen bevredigen. zelfs zonder enige ervaring.

Deze box met 10 verschillende speeltjes is dan ook het antwoord op ieders nieuwsgierigheid en het begin van nog meer spanning in de slaapkamer.

De Amazing Sex Toy Kit bevat:

* Masker
* Vibrerend eitje
* Set tepel klemmen
* Vibrator
* Penis sleeve
* Set Handboeien
* Anal Plug
* Kietel veer
* Vibrerende Ring
* Love balls

Lees meer »
36,95 27,71

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Merk informatie

Product beoordelingen

  • 10
    de kietelaar is goeie kwaliteit en valt niet zomaar uit elkaar, ook weinig verlies van de dons, de klemmetjes zijn makkelijk verstelbaar en niet pijnlijk door het rubber, de dildo vibrator is fijn alleen vervelend dat je moet draaien voor verschillende standen, en hij draait ook best zwaar, de zilveren kleine vibrator is super, maar wel een beetje luid, de buttplug blijft goed zitten en als je er verkoelende glijmiddel bijhaalt is het perfect, de rest nog niet uitgetest maar zeker de moeite waard voor het geld
    27-11-2022
Alle beoordelingen
447
  • Copyright © 2023 Condoom.nl