100% Durex, 100% betrouwbaar

Hydro 5 is onze nieuwe update van Bathmate Hydromax X-serie pompen geschikt voor mannen met en penislengte van 7,5 tot 13cm  In het begin is het van het grootste belang om de juiste pomp voor uw maat te kiezen, omdat deze precies voor die eigenschappen is ontworpen. Dat zou je sneller naar het volgende niveau brengen en een comfortabele ervaring verzekeren.

 Gemakkelijk te gebruiken in bad of onder de douche, Hydromax5 gebruikt de kracht van water om echte winst te genereren. Vul uw pomp gewoon met warm water, sluit hem af op uw lichaam en wacht 5 minuten (maximaal 15 minuten gebruik per dag).

Je zult onmiddellijk een echte verbetering zien, hoewel dit niet voor altijd zal duren. Hou je Hydromax5-routine bij en je zult echte, blijvende winst op maat opbouwen, je seksuele uithoudingsvermogen verbeteren en je persoonlijke zelfvertrouwen echt verbeteren.

Lees meer »

Gebruik

Hoe de Bathmate penispomp onder de douche te gebruiken?

Kan ik Bathmate onder de douche gebruiken? Absoluut! Bathmate is gemakkelijk te gebruiken onder de douche! Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

 1. Warm je penis op in een warme douche gedurende 5 minuten.
 2. Vul de pomp met water. Druk het drukventiel in. Houd tijdens het vullen een vinger boven het ventiel.
 3. Plaats de penis in de pomp. Vorm een goede afdichting met de pomp en het huis.
 4. Pomp en duw de pomp in de richting van het schaambeen. Er komt water uit de klep. Druk zorgt voor een valse erectie. Een penis wordt in de buis getrokken. Het proces moet 15 minuten duren met 2-3 intervallen van elk 5 minuten.
 5. Druk de hoofdklep samen om de druk te laten ontsnappen. Verwijder de pomp veilig.

Hoe Bathmate in bad te gebruiken?

Kan ik Bathmate in bad gebruiken? Natuurlijk! Krijg het comfort en plezier waar je van droomde. Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Bereid je voor op de hydro-oefening. Vul je bad met warm water. Ga in bad liggen en ontspan vijf minuten.
 2. Vul de Hydromax met water. Steek de penis in de pomp. Zorg ervoor dat de kamer naar beneden is gericht.
 3. Vorm een goede afdichting met pomp en lichaam.
 4. Pomp en duw de pomp in de richting van het schaambeen. Er komt water uit de klep. Druk zorgt voor een valse erectie. De penis wordt in de buis getrokken. Het proces moet 15 minuten duren met 2-3 intervallen van elk 5 minuten.
 5. Druk de hoofdklep samen om de druk te laten ontsnappen. Pomp veilig verwijderen.
erectiele dysfunctie, verbeter je seksuele prestaties, bloed naar de penis laten stromendikkere penis pompen langzaam drie keer


95,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Voor een penis van 7,5-13 cm
 • Pompt met water
 • Veilig en eenvoudig in gebruik
 • Uitstekende kwaliteit
 • Zorgt voor een betere erectie en meer volume
 • Kleur: Blauw

Wij adviseren

Merk informatie

Product beoordelingen

 • 10
  Positief!!! Ben er echt heel blij mee je ziet gelijk het verschil kon het niet geloven maar dit is echt wat werkt ik gebruik hem klein week elke dag 15 min onder de doch me vrouw merkte ook gelijk toen ik in der ging
  08-04-2024
 • 10
  Ik heb altijd een kleine **** gehad, zowel kort als dun. Nadat ik deze pomp kocht, stond mijn seksleven volledig op zijn kop. Ik slaag er nu in om mijn vriendin een orgasme te geven met alleen mijn penis, waar ik tot nu toe alleen nog maar van kon dromen. Ik raad het iedereen aan die een kleine, scheve, dunne **** heeft. Je zult geen spijtkrijgen van de aankoop, elke cent waard
  12-09-2023
Alle beoordelingen
1070
 • Copyright © 2024 Condoom.nl