100% Durex, 100% betrouwbaar

De Bathmate Hydromax 7 is het uiterste in hydro-technologie voor penisontwikkeling en gezondheid. Het is een penispomp voor gebruik onder de douche of in bad en geeft krachtige en grotere erecties.

Hydromax genereert 35% meer zuigkracht dan de Bathmate Hydro dankzij het unieke, nieuw ontworpen Bellows Pump systeem, en zorgt voor betere resultaten.

Het Bellows systeem bevat nu een zacht afsluitende, volledig ondersteunende comfortring om je minder druk en meer comfort rond de basis van de penis en de testikels te geven. Als een toegevoegde bonus, is het ook afneembaar voor eenvoudige reiniging.

Een nieuwe Swivel Bellows functie maakt 360 graden positieve rotatie mogelijk plus een optie voor verandering van de hellingshoek voor optimale efficiëntie bij gebruik in bad of onder de douche.

Een nieuw Super Flow Latch Valve systeem maakt het mogelijk met één hand te vullen in de douche, waardoor het gebruik en het positioneren van de hydropomp veel eenvoudiger is. 

Een nieuwe metrische schaal geeft je een betere visuele weergave, plus texturing boven- en onderaan op de vacuümbuis voor een betere grip en controle.

Jouw garantie voor kwaliteit:
- Hydromax wordt geproduceerd in Bathmates' eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk en alle onderdelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en gevormd volgens exacte specificaties en verdraagzaamheden. Hydromax pompen en onderdelen daarvan ondergaan strenge testen in Bathmates' eigen testlaboratorium en worden routinematig getest tot 100.000 cycli gebruik, wat overeenkomt met 3 jaar bij normaal gebruik.
- Hydromax en de nieuwe design kenmerken worden beschermd door wereldwijde patenten, ontwerpregistraties en handelsmerken.

Hydromax is echt het ultieme hydropomp systeem!

Lees meer »

Gebruik

Hoe de Bathmate penispomp onder de douche te gebruiken?

Kan ik Bathmate onder de douche gebruiken? Absoluut! Bathmate is gemakkelijk te gebruiken onder de douche! Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

 1. Warm je penis op in een warme douche gedurende 5 minuten.
 2. Vul de pomp met water. Druk het drukventiel in. Houd tijdens het vullen een vinger boven het ventiel.
 3. Plaats de penis in de pomp. Vorm een goede afdichting met de pomp en het huis.
 4. Pomp en duw de pomp in de richting van het schaambeen. Er komt water uit de klep. Druk zorgt voor een valse erectie. Een penis wordt in de buis getrokken. Het proces moet 15 minuten duren met 2-3 intervallen van elk 5 minuten.
 5. Druk de hoofdklep samen om de druk te laten ontsnappen. Verwijder de pomp veilig.

Hoe Bathmate in bad te gebruiken?

Kan ik Bathmate in bad gebruiken? Natuurlijk! Krijg het comfort en plezier waar je van droomde. Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Bereid je voor op de hydro-oefening. Vul je bad met warm water. Ga in bad liggen en ontspan vijf minuten.
 2. Vul de Hydromax met water. Steek de penis in de pomp. Zorg ervoor dat de kamer naar beneden is gericht.
 3. Vorm een goede afdichting met pomp en lichaam.
 4. Pomp en duw de pomp in de richting van het schaambeen. Er komt water uit de klep. Druk zorgt voor een valse erectie. De penis wordt in de buis getrokken. Het proces moet 15 minuten duren met 2-3 intervallen van elk 5 minuten.
 5. Druk de hoofdklep samen om de druk te laten ontsnappen. Pomp veilig verwijderen.
erectiele dysfunctie, verbeter je seksuele prestaties, bloed naar de penis laten stromendikkere penis pompen langzaam drie keer
119,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Voor een penis van 13-18 cm
 • Pompt met water
 • Veilig en eenvoudig in gebruik
 • Uitstekende kwaliteit
 • Zorgt voor een 35% betere erectie en meer volume
 • Kleur: Blauw

Merk informatie

Product beoordelingen

 • 10
  Wat een heerlijk apparaat. Bij het uitpakken ziet het er een beetje groot en grof aan. De geribbelde rubberen onderkant, een beetje industrieel en ik maakte me zorgen of het gat niet te wijd zou zijn voor mij om een goede vacuum te krijgen. Lekker in bad gegaan, ontspannen, me helemaal geschoren en de Barhmate schoon en op temperatuur laten komen. Inbrengen gaat heel gemakkelijk en na 1x pompen onstaat direct veel zuigkracht. Mijn penis vloog overeind en werd groter dan normaal. Voelt lekker aan. Om te zorgen dat je penis er goed recht inzit en is een beetje glijmiddel wel handig.
  08-04-2024
 • 8
  Goed
  14-01-2023
Alle beoordelingen
1071
 • Copyright © 2024 Condoom.nl