100% Durex, 100% betrouwbaar

Bathmate Hydromax 7 wide boy (blauw)

Bereik ongeëvenaarde groottewinsten met Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy.

Als je een uitzonderlijk omvangrijke penis hebt, kan het moeilijk zijn om een penispomp te vinden die maximale prestaties levert - bij de Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy gaat het erom dat te verhelpen.

Geschikt voor mensen met een omtrek van meer dan 16,5 cm, en inclusief een handbal die is ontworpen om maximale druk toe te voegen, creëert deze pomp ongeëvenaarde winst voor lengte, omtrek en erectiekwaliteit.

De Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy is een geheel nieuw product van Bathmate. Bathmate is altijd op zoek naar manieren om meer gebruikers tegemoet te komen, met deze Bathmate Wide Boy-serie die is ontworpen voor degenen die te dik zijn voor onze populaire Bathmate Hydromax7-pomp, maar die de lengte niet zijn ontgroeid.

Samen met de ultrakrachtige hydropompeenheid zelf, bevat onze HydroXtreme-serie een gebruiksvriendelijke handbalbevestiging. Nadat je je pomp met warm water hebt gevuld en op je lichaam hebt bevestigd, kun je in de handbal knijpen om het water eruit te duwen, waardoor er een vacuüm in de pomp ontstaat. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om de druk te maximaliseren - en de resultaten die u krijgt.

Zoals al onze HydroXtreme-pompen, is de Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy ontworpen om het maximale niveau van veilige druk te creëren, wat zorgt voor ongeëvenaarde resultaten. De pomp is ontworpen om het beste te werken voor mensen met een erectielengte tussen 13cm en 18 cm en mensen met een omtrek van meer dan 16,5 cm.

Over het algemeen hebben Bathmate-hydropompen een echt verschil gemaakt voor meer dan 1 miljoen gebruikers over de hele wereld, waardoor we het nummer één merk voor penispompen zijn. Met onze hydropompen die echte resultaten opleveren, staan we niet voor niets aan de top.

Er is vaak een beetje onzekerheid voordat je een penispomp koopt - werkt het echt, of verspil je gewoon je geld? Daar is geen kans op met Bathmate. In de meeste gevallen worden de resultaten vooral zichtbaar na ongeveer een maand regelmatig gebruik, dus je hebt meer dan genoeg tijd om de echte veranderingen te zien die Bathmate teweegbrengt.

Lees meer »

Gebruik

124,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Voor een penis van 13-18 cm
  • Penis omtrek van meer dan 16,5cm
  • Hydrotherapie pomp
  • Voor maximale verlenging
  • Waterproof
  • Voor een langere en dikkere penis
  • Kleur: Blauw
  • Copyright © 2024 Condoom.nl