100% Durex, 100% betrouwbaar

Bathmate Hydromax 9 (blauw)

De Bathmate HydroMax9 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Het is 15% groter dan HydroXtreme7 en biedt alles wat de HydroXtreme7 doet en meer.

Hydromax genereert 35% meer zuigkracht dan de Bathmate dankzij het unieke, nieuw ontworpen balgpompsysteem, waardoor je betere, snellere winsten krijgt.

Het Bellows-systeem bevat nu een nieuwe, zacht afdichtende, volledig ondersteunende comfortring om je minder druk en meer comfort rond de penisbasis en het testikelgebied te geven. Als een toegevoegde bonus is het ook verwijderbaar om het schoonmaken te vergemakkelijken.

Een nieuwe Swivel Bellows-functie zorgt voor volledige 360 graden positieve rotatie om je een volledig visueel zicht op de kamer te geven, plus de mogelijkheid om de schuine hoek te veranderen voor optimale efficiëntie bij gebruik in bad of onder de douche - of wanneer je het verbazingwekkende nieuwe Hydromax-plezierringsysteem gebruikt.

Dankzij een nieuw Super Flow Latch Valve-systeem kan de tank met één hand worden gevuld, waardoor het gebruik en de plaatsing van de hydropomp veel gemakkelijker voor je wordt.

Een nieuwe metrische en imperiale geleidingsschaal geeft ke een verbeterd visueel zichtgebied, plus boven- en ondertextuur op de vacuümbuis voor betere grip en controle.

De grootte van de interne balg is vergroot en het aantal windingen is verminderd om je in staat te stellen een nog indrukwekkendere omtrekuitbreiding te verkrijgen.

Kwaliteitsborging:
Hydromax wordt vervaardigd in de eigen fabriek van Bathmates in het Verenigd Koninkrijk en alle onderdelen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en gegoten volgens nauwkeurige specificaties en toleranties. Hydromax-pompen en hun onderdelen ondergaan strenge tests in het eigen testlaboratorium van Bathmates en worden routinematig getest op 100.000 gebruikscycli, wat overeenkomt met 3 jaar normaal gebruik.

Hydromax en zijn nieuwe ontwerpkenmerken worden beschermd door wereldwijde patenten, ontwerpregistraties en handelsmerken.

Hydromax is echt het ultieme hydropompsysteem!

Lees meer »

Specificaties

Gewicht: 434g
Maximale penis omtrek met comfort ring: 20,3 cm
Maximale penis breedte met comfort ring: 6,3 cm
Maximale penislengte: 27,9 cm
Max. vacuum water: -0.55 bar

Gebruik

Hoe de Bathmate penispomponder de douche te gebruiken?

Kan ik Bathmate onder de douche gebruiken? Absoluut! Bathmate is gemakkelijk te gebruiken onder de douche! Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

 1. Warm je penis op in een warme douche gedurende 5 minuten.
 2. Vul de pomp met water. Druk het drukventiel in. Houd tijdens het vullen een vinger boven het ventiel.
 3. Plaats de penis in de pomp. Vorm een goede afdichting met de pomp en het huis.
 4. Pomp en duw de pomp in de richting van het schaambeen. Er komt water uit de klep. Druk zorgt voor een valse erectie. Een penis wordt in de buis getrokken. Het proces moet 15 minuten duren met 2-3 intervallen van elk 5 minuten.
 5. Druk de hoofdklep samen om de druk te laten ontsnappen. Verwijder de pomp veilig.

Hoe Bathmate in bad te gebruiken?

Kan ik Bathmate in bad gebruiken? Natuurlijk! Krijg het comfort en plezier waar je van droomde. Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Bereid je voor op de hydro-oefening. Vul je bad met warm water. Ga in bad liggen en ontspan vijf minuten.
 2. Vul de Hydromax met water. Steek de penis in de pomp. Zorg ervoor dat de kamer naar beneden is gericht.
 3. Vorm een goede afdichting met pomp en lichaam.
 4. Pomp en duw de pomp in de richting van het schaambeen. Er komt water uit de klep. Druk zorgt voor een valse erectie. De penis wordt in de buis getrokken. Het proces moet 15 minuten duren met 2-3 intervallen van elk 5 minuten.
 5. Druk de hoofdklep samen om de druk te laten ontsnappen. Pomp veilig verwijderen.
erectiele dysfunctie, verbeter je seksuele prestaties, bloed naar de penis laten stromendikkere penis pompen langzaam drie keer
165,99

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Voor een penis van 18-23 cm
 • Pompt met water
 • Veilig en eenvoudig in gebruik
 • Uitstekende kwaliteit
 • Zorgt voor een 35% betere erectie en meer volume
 • Kleur: Blauw

Wij adviseren

Merk informatie

1100
 • Copyright © 2024 Condoom.nl