100% Durex, 100% betrouwbaar

Bathmate HydroXtreme 7 (transparant)

Ontdek de Bathmate HydroXtreme7 Penispomp voor een geoptimaliseerde ervaring in het bad. Deze geavanceerde penispomp maakt gebruik van water om een vacuüm te creëren, wat resulteert in een tijdelijke vergroting van de penis. In tegenstelling tot traditionele luchtdrukpompen, biedt de HydroXtreme7 door zijn unieke waterdruktechniek een groter en gelijkmatiger vacuüm rond de penis.

Net zoals andere modellen uit de Hydromax-serie, kan de HydroXtreme7 een 35% krachtiger vacuüm creëren dan de standaard Hydro7 modellen van Bathmate. Deze efficiëntieverhoging is mede te danken aan de comfortabele ring aan de onderkant van de pomp. Deze ring zorgt voor een nauwere aansluiting bij het lichaam, verhoogt het comfort tijdens gebruik en maakt het eenvoudiger om de pomp correct te positioneren.

Gebruikers melden vaak een intensiever genot tijdens soloactiviteiten of intieme momenten met een partner na het gebruik van deze penispomp. Belangrijk om te weten: de HydroXtreme7 is geschikt voor een penis met een diameter van maximaal 5,1 cm en een lengte van maximaal 18 cm

Lees meer »

Gebruik

Hoe gebruik je een Bathmate HydroXtreme7 penispomp: 1. Dompel jezelf onder in water en draai het ventiel met de klok mee zodat het in de punt van de pomp zit. Druk de punt naar beneden zodat de klep vergrendelt. 

2. Steek de lichtgrijze comfortring in de pompopening zodat de markeringen op zowel de comfortring als de pompstandaard op één lijn liggen. 

3. Vul de HydroXtreme7 tot de rand met water, plaats de ontspannen penis erin, zodat de pomp dicht bij het lichaam zit, terwijl het scrotum aan de buitenkant kan zitten.

4. Breng de pomp omhoog zodat deze gemakkelijk kan worden gemanipuleerd en pomp hem langzaam op en neer om water door de punt te evacueren en vacuüm rond de penis te creëren totdat je een volledige erectie bereikt. Voor extra controle, meer kracht en om de ervaring te intensiveren, kun je in plaats daarvan de handpomp gebruiken, rechtstreeks op de penispomp of met de slang. De oefening kan worden herhaald om je penis een goede work-out te geven. LET OP! De pomp mag niet langer dan 15 minuten per keer worden gebruikt.

5. Maak de HydroXtreme7 na gebruik schoon met de meegeleverde reinigingsspons, warm water en een sextoycleaner.

199,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Luxe pomp
  • Werkt met water
  • Zorgt voor volume en stimulatie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Inclusief accessoires en opbergbox
  • Kleur: Transparant

Wij adviseren

Merk informatie

1411
  • Copyright © 2024 Condoom.nl