100% Durex, 100% betrouwbaar

Truth or Dare Erotic Party Edition (spel)

Ontdek de sensuele waarheden en pikante uitdagingen met het erotische spel 'Truth or Dare Erotic Party Edition'. Dit spannende spel is de nieuwste creatie van de makers van het wereldberoemde erotische spel 'Ultiem Verlangen'. Het bevat 69 uitdagende vragen en 69 spannende opdrachten die de stoutmoedigheid van elk individu testen. Ben jij klaar voor dit ondeugende, spannende en risicovolle spel?

'Truth or Dare Erotic Party Edition' is ontworpen voor een groep van 3 of meer vrienden. Een munt bepaalt welke kaart je moet trekken. Met een 'Truth'-kaart krijg je punten voor een eerlijk antwoord - hoe gedetailleerder, hoe beter. Met een 'Dare'-kaart krijg je punten voor het voltooien van een gewaagde taak. Wil je de vraag niet beantwoorden of de taak niet uitvoeren? Geen zorgen, maar je verliest de punten van die taak. Er zijn geen beperkingen, maar niets is verplicht. Hoe ver durf je te gaan?

Het spel bevat zowel ondeugende vragen als uitdagende opdrachten. Denk aan blinddoeken, pikante fantasieën delen, om spanking vragen of zelfs muntjes zoeken die iemand onder zijn kleren heeft verstopt. Dit alles maakt het spel een perfecte keuze voor een avond uit, een feestje, of gewoon wanneer je zin hebt in wat 'spanning en sensatie'. 'Truth or Dare Erotic Party Edition' staat garant voor een hilarische en openhartige tijd. Stel van tevoren een prijs vast voor de winnaar - en zie wie er durft te spelen!

Lees meer »
25,99

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Geschikt voor 3 of meer spelers
  • 69 vragen en uitdagingen
  • Gewaagd, ondeugend en spannend

Merk informatie

1215
  • Copyright © 2024 Condoom.nl