100% Durex, 100% betrouwbaar

Bathmate Hydromax 9 (blauw)

De Bathmate HydroMax9 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Het is 15% groter dan HydroXtreme7 en biedt alles wat de HydroXtreme7 doet en meer.

Hydromax genereert 35% meer zuigkracht dan de Bathmate dankzij het unieke, nieuw ontworpen balgpompsysteem, waardoor je betere, snellere winsten krijgt.

Het Bellows-systeem bevat nu een nieuwe, zacht afdichtende, volledig ondersteunende comfortring om je minder druk en meer comfort rond de penisbasis en het testikelgebied te geven. Als een toegevoegde bonus is het ook verwijderbaar om het schoonmaken te vergemakkelijken.

Een nieuwe Swivel Bellows-functie zorgt voor volledige 360 graden positieve rotatie om je een volledig visueel zicht op de kamer te geven, plus de mogelijkheid om de schuine hoek te veranderen voor optimale efficiëntie bij gebruik in bad of onder de douche - of wanneer je het verbazingwekkende nieuwe Hydromax-plezierringsysteem gebruikt.

Dankzij een nieuw Super Flow Latch Valve-systeem kan de tank met één hand worden gevuld, waardoor het gebruik en de plaatsing van de hydropomp veel gemakkelijker voor je wordt.

Een nieuwe metrische en imperiale geleidingsschaal geeft ke een verbeterd visueel zichtgebied, plus boven- en ondertextuur op de vacuümbuis voor betere grip en controle.

De grootte van de interne balg is vergroot en het aantal windingen is verminderd om je in staat te stellen een nog indrukwekkendere omtrekuitbreiding te verkrijgen.

Kwaliteitsborging:
Hydromax wordt vervaardigd in de eigen fabriek van Bathmates in het Verenigd Koninkrijk en alle onderdelen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en gegoten volgens nauwkeurige specificaties en toleranties. Hydromax-pompen en hun onderdelen ondergaan strenge tests in het eigen testlaboratorium van Bathmates en worden routinematig getest op 100.000 gebruikscycli, wat overeenkomt met 3 jaar normaal gebruik.

Hydromax en zijn nieuwe ontwerpkenmerken worden beschermd door wereldwijde patenten, ontwerpregistraties en handelsmerken.

Hydromax is echt het ultieme hydropompsysteem!

Lees meer »

Specificaties

Gewicht: 434g
Maximale penis omtrek met comfort ring: 20,3 cm
Maximale penis breedte met comfort ring: 6,3 cm
Maximale penislengte: 27,9 cm
Max. vacuum water: -0.55 bar

165,99

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Voor een penis van 18-23 cm
  • Pompt met water
  • Veilig en eenvoudig in gebruik
  • Uitstekende kwaliteit
  • Zorgt voor een 35% betere erectie en meer volume
  • Kleur: Blauw

Merk informatie

1100
  • Copyright © 2023 Condoom.nl