100% Durex, 100% betrouwbaar

De MaleEdge Pro Penis Vergroter is een toonaangevend apparaat op het gebied van niet-chirurgische mannelijke versterking. Ontworpen met uiterste precisie en medisch geïnspireerde technieken, biedt dit apparaat een veilige, effectieve en natuurlijke manier voor mannen om het zelfvertrouwen te vergroten en hun fysieke potentieel te maximaliseren.

Kenmerken en Voordelen:

 1. Kwaliteitsconstructie: Gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die zijn ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan en tegelijkertijd maximaal comfort te bieden.
 2. Wetenschappelijk Onderbouwd: De MaleEdge Pro werkt door gebruik te maken van het tractieprincipe, een beproefde methode die in de medische wereld wordt erkend en die leidt tot celvermenigvuldiging in het penisweefsel.
 3. Instelbare Traction: Het apparaat is uitgerust met een eenvoudig te gebruiken tractieregelsysteem, waardoor gebruikers de spanning geleidelijk kunnen verhogen om optimale resultaten te bereiken.
 4. Discreet Ontwerp: Ondanks zijn robuuste constructie, is het ontwerp slank en discreet, waardoor het gemakkelijk onder kleding kan worden gedragen zonder detectie.
 5. Comfort gegarandeerd: Ergonomisch ontworpen met comfortpads en speciaal gemaakte bandjes om het dagelijks dragen zo comfortabel mogelijk te maken.
 6. Geschikt voor alle maten: Of je nu net begint of op zoek bent naar verdere verbetering, de MaleEdge Pro is aanpasbaar aan alle penismaten.

Veiligheid voorop:

Bij MaleEdge staat de veiligheid van de gebruiker voorop. Dit apparaat is uitvoerig getest en voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen, zodat je het met vertrouwen kunt gebruiken.

Wat zit er in de doos?

 • MaleEdge Pro Penis Vergroter
 • Officiële gebruikershandleiding
 • Comfort pads en bandjes voor personalisatie
 • Reistasje voor discreet vervoer en opslag

Dus..

Als je op zoek bent naar een natuurlijke, niet-chirurgische manier om je zelfvertrouwen en lichaamsgrootte te vergroten, is de MaleEdgePro Penis Vergroter een betrouwbare en bewezen oplossing. Investeer in jezelf met dit state-of-the-art apparaat en zie de resultaten voor jezelf.

Lees meer »
149,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • 100% veilig en pijnloos systeem
 • Penis verlenging door constante tractie
 • Sterkere erecties door verhoogde cel-activiteit
 • Groei in lengte en omtrek

Merk informatie

Product beoordelingen

 • 10
  k kan dit product echt aanbevelen, want het levert alles wat het belooft op het gebied van natuurlijke vergroting. Ik begon in maart met 11 cm speling en heb nu 15 cm speling. Niet alleen dat, ook mijn erecties zijn verbeterd. Maar ik raad echt aan om voorzichtig te beginnen en rustdagen te nemen zodat de huid kan herstellen, heel belangrijk, gebruik het ook samen met de Bathmate Hydromax 7 penispomp.
  10-04-2024
Alle beoordelingen
1165
 • Copyright © 2024 Condoom.nl