100% Durex, 100% betrouwbaar

Tease en Please Hart vol Voorspel (Erotisch spel)

Hart vol Voorspel

100 uitdagingen voor een spannend voorspel!
De 100 inspirerende uitdagingen in dit hart zorgen voor een voorspel zoals het bedoeld is: prikkelend, sensueel, opbouwend en vragend naar meer. Het ‘voorspel’, als appetizer voor het ‘echte werk’, krijgt niet voor niets meer en meer aandacht. Een goed voorspel brengt je niet alleen in de juiste mood, maar laat je ook ontspannen. De waan van de dag verdwijnt naar de achtergrond en er is volop aandacht voor elkaar en elkaars lichaam. Uit onderzoek blijkt dat de kans op bevredigende seks sterk vergroot wordt door een uitgebreid voorspel. Niet alleen is het plezier dan veel groter, maar de daaropvolgende seks wordt ook intiemer en intenser.

De opdrachten, die we voor dit Hart vol Voorspel speciaal hebben geschreven, zijn een geweldige basis voor een heerlijk en spannend (misschien een beetje kinky) voorspel. De opdrachten op witte papiertjes zijn voor hem, die op roze papiertjes voor haar. De gele papiertjes zijn opdrachten waarbij voorbereiding nodig is en voer je dus soms een of enkele dagen later uit. Beleef de voorpret op het voorspel!

Lees meer »
16,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • 100 uitdagingen
  • Hart vol romantiek
  • Geen tijdslimiet
  • Tease en Please 

Wij adviseren

Merk informatie

Product beoordelingen

  • 10
    Aanrader! Het hielp echt om het voorspel zo wat interessanter te maken, en ook om samen te ontdekken wat we hierin lekker vinden. Je hebt weinig kaartjes nodig om in the mood te komen en kunt het spel dus veel vaker gebruiken.
    28-11-2021
Alle beoordelingen
604
  • Copyright © 2024 Condoom.nl